Forum Ford Club Polska

Sprawdzanie Numeru VIN

Wróć   Forum Ford Club Polska > Samochody > Ford Mondeo
Rejestracja FAQ Kalendarz Dzisiejsze posty Szukaj

Dołącz teraz!
Zapraszamy do rejestracji!
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum!

Odpowiedz

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Stary 30-04-2018, 21:21   #11
Rogallo
ford::advanced

Imię: Michał
Model: Mondeo mk4
Silnik: 2.0
Rocznik: 2007
Domyślnie Odp: bluetooth opcje telefonu

Cytat:
Napisał peteypee Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Książka - to wiadomo, na WP10 czyta z karty i telefonu przy czym najpierw lista telefonu a potem lista sim. Na 1007, na wcześniejszym sofcie u mnie (815?) czytało tylko z telefonu. Jak ktoś ma długą książkę to współczuję wybierać numery z dalszych pozycji.
Ponowne wybieranie - ostatnio wybierany numer.
historia - wiadomo, przychodzące i wychodzace
Status połączenia - nie wiem po co to komu, nie zawsze aktywne, nawet jak połączony to tez nie zawsze się podświetla.
Na starszym sofcie niż 1007 miałem jedną opcję mniej i chyba był to status połączenia, który na starszym sofcie pokazywał się tylko jak nie był podłączony tel albo w trakcie, ale nie zwracałem uwagi więc pwien nie jestem.
Osobiście brakuje mi wyświetlania smsGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Więc wychodzi na to, ze nie wyświetla mi sie jedynie ta historia połączeń, tylko teraz pytanie dlaczego. Zauważyłem jeszcze dzisiaj, ze kiedys ktos dzwoni to nie gra mi muzyczka z telefonu. Nie wiem już o co tu chodzi same problemy z tym wszystkim. JAk sprawdzic wersje softu?

Rogallo jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 01-05-2018, 22:47   #12
peteypee
ford::professional

Model: Mondeo MK3/ mk4/ Jag XF
Silnik: 2.0, 2.0 Pb/ 4.2SC Pb+LPG
Rocznik: 2002 / 2008 / 2010
Domyślnie Odp: bluetooth opcje telefonu

Mi tez nie gra muzyczka tylko "dryn dryn" Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. wciskasz ok i włączasz zapłon. Ok trzymasz aż się wyświetli test a potem strzalkami zmieniasz ekrany. Historie połączeń skróciłem, bo wyświetla się osobno; polaczenia odebrane, polaczenia nieodebrane i numery wybierane.
peteypee jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Zasady postowania