![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#11 | |
|
FORD|ZAWODOWIEC
![]() Zarejestrowany: 13-02-2004
Model: Focus mk4
Silnik: 1.5L EcoBoost /150KM
Rocznik: 2019
|
Cytat:
W moim przypadku to była wielka masakra - zwykłe radio się po prostu włącza - stacja multimedialna - uruchamiała się jak Windows - z 30 sekund - stacje radiowe: w normalnym radiu, bez problemu odbierałem wiele stacji w stacji multimedialnej, nie był w stanie złapać nawet RMF (najsilniejszy) Jeśli złapał stację radiową to po 10 sekundach gubił Po zaprogramowani stacji, nie był w stanie uruchomić zapisanych stacji Zestaw głośnomówiący działa tylko gdy na niego się przełączyłeś Natomiast gdy byłeś w innym trybie - np. radia i ktoś zadzwonił to się wieszało wszystko Dodatkowo padła obsługa gniazda z miejscem na kartę z mapami i nikt (gdzie wysłałem zapytanie) nie potrafił tego naprawić Sprzedawcy dają gwarancję na zasadzie wymiany => gdy coś padnie, to nie potrafią naprawić Przełączanie funkcji - działało jak przelogowanie użytkownika w Windows - trwało dłuższą chwilę Radio jest lekko pochylone - dzieci na tylnym siedzeniu twierdziły, że mało co widzą Mam wrażenie, że te stacje tylko ładnie wyglądają na zdjęciach Generalnie - żadna funkcja nie działa poprawnie - no może odtwarzanie płyt audio Inna sprawa, że sprzedawca nie chciał przyjąć zwrotu - tu też miałem problemy pozdrawiam Arturek
------------------------------------------------------------------ INSTRUKCJE.pdf / nowy eTIS / chemia_Forda / Ostatnio edytowane przez arturek ; 13-07-2018 o 07:39 |
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
ford::expert
![]() Imię: Marek
Model: Focus MK2 FL
Silnik: 1.6 TDCI 90KM
Rocznik: 2008
|
Brzmi jak fabrycznie uszkodzona sztuka, niekoniecznie wszystkie takie są Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Druga sprawa że Chińczyk może wsadzić do środka cokolwiek i szybkość działania będzie od tego mocno uzależniona...
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
FORD|ZAWODOWIEC
![]() Zarejestrowany: 13-02-2004
Model: Focus mk4
Silnik: 1.5L EcoBoost /150KM
Rocznik: 2019
|
Witam
Większość kolegów też ma złe doświadczenia ze stacjami multimedialnymi Nawet Ci którzy są (niby) zadowolenie, potwierdzają niską jakość tych produktów Moje zdanie - zamiast "chińczyka" lepiej kupić używaną FIRMOWĄ stację multimedialną, np. Clarion pozdrawiam Arturek
------------------------------------------------------------------ INSTRUKCJE.pdf / nowy eTIS / chemia_Forda / Ostatnio edytowane przez arturek ; 08-10-2019 o 11:50 |
|
|
|