![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#11 | |
|
ford::beginner
![]() Zarejestrowany: 03-08-2016
Model: Focus MK3 ST-Line 2018 / Ford Focus MK3 Titanium 2018 / Ford Focus MK3 2013
Silnik: 1.0 EcoBeast :) 125KM / 1.0 EcoBeast :) 125KM / 1.0 EcoBeast :) 100KM
Rocznik: 2018 / 2018 / 2013
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
![]() Zarejestrowany: 08-03-2011
Model: Focus Mk3
Silnik: 1.0 Eccoboost
Rocznik: 2018
|
Cześć
Może nie potrafię szukać, ale nie znalazłem nic na ten temat: W moim Focusieprety na których zamocowany sa zagłowki zmatowaiały. Wiem, ze to żadne cudo bo tak się dzieje, ale chciałem je wypolerować. mam sprzęt, mam pasty, ale wypolerowanie tych prętów kiedy są zamontowane na nich zagłowki nie idzie za dobrze. Pytanie: Jak (i czy to możliwe) wyciągnąć z zagłówka te pręty, żeby nic nie ograniczało dostępu? Ewentualnie jak się zabrać do polerowania/czyszczenia kiedy zagłowki są wciąz zamontowane? Z góry dzieki Pzdr k |
|
|
|
|
|
#13 |
|
ford::advanced
![]() Zarejestrowany: 31-01-2025
Model: Focus mk3
Silnik: 1.6 TDCi
Rocznik: 2013
|
Kiedyś w innym samochodzie wymieniałem wnętrze. Później stare fotele trzeba zutylizować. Na szrocie chcą krocie za cały fotel, ale pianki już przyjmą za śmieszne pieniądze. Więc stare fotele musiałem rozebrać. Co stalowe to na złom a reszta na szrot. Były też zagłówki. Otóż wyglądało to tak jakby pianka było oklejona na tych prętach. Dwa prety, spawane do płaskownika. Wszystko tworzyło literę U. Bez zniszczenia nie da się tego zrobić. Pianki musiałem rozciąć aby wyjąć stelaż zagłówka. Przy wypadku nie chciałbyś żeby się on wysunął ze stelaża. Wątpię aby w Fordzie było inaczej. Także powodzenia w polerowaniu.
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
![]() Zarejestrowany: 08-03-2011
Model: Focus Mk3
Silnik: 1.0 Eccoboost
Rocznik: 2018
|
Ha! No to smuteczek Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ale dzięki za wyjaśnienie. Trochę tak podejrzewałem, ale nadzieja umiera ostatnia! Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
pzdr k |
|
|
|