![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#11 |
|
ford::beginner
![]() Imię: Adrian
Model: Focus Kombi Ghia
Silnik: 1.8 Duratec + LPG
Rocznik: 2006
|
Z tego co na zdjęciach widać to jest kilka punktów zapalnych.
W liku wrzuciłem ci pliki zdjęcia które na 100% bym poprawił. A tak poza tym jak kolega pisał weź zdejmij nadmiar cyny z pinów, posmaruj każdy pin pasą lutowniczą, mała ilość cyny zbierz na grot lutownicy i po troszku dotykaj bo ogólnie słabo to wygląda. LINK: [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] P.S nawet na nowym lutowaniu mogą zdarzyć zimne luty. Pozdrawiam. |
|
|
|
|
|
#12 |
|
ford::professional
![]() Imię: Mariusz
Model: jeszcze focus mk2 GHIA ale już jest fusion 2016 se 2.0 EcoBoost
Silnik: 2.0 tdci , 2.0 EcoBoost
Rocznik: 2006 , 2016
|
Taki licznik dam ci za darmo jak byś był w moich okolicach. Jest 100% sprawny i jeśli masz 2 kluczyki to ci nawet przypiszę do focusa. Jedynie przebieg ma 300 tyś i szkoda mi tokena w UCDS by go zerować
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
ford::amateur
![]() Zarejestrowany: 23-01-2017
Model: Focus
Silnik: 1.6
Rocznik: 2006
|
EW1 bardzo dziekuje, ale niestety mieszkam poza granicami Polski, wiec byloby ciezko Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Stad tez chec wykonywania napraw samemu (nawet jesli wychodza mi poki co, nieco nieudolnie)
Panowie, wczoraj wlozylem te gumke przewodzaca na miejsce, zamontowalem licznik, ale jak to mowia nieszczescia chodza parami i akurat padl mi aku chyba przez kostke obd, o ktorej zapomnialem na kilka dni Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Dopiero teraz mialem mozliwosc podladowania aku. Poki co wszystko dziala jak nalezy, wyswietlacz i brak oznak "zimnych lut". Dziekuje wam bardzo za pomoc! |
|
|
|
|
|
#14 |
|
FORD|AUTHORIZED
![]() Zarejestrowany: 15-08-2014
Model: exKa/Fusx2/Foc
Silnik: Brak informacji
Rocznik: Brak informacji
|
Brawo Ty, gumka dociska i jest ok, piny obsmarkane cyną ale widać że nie były przypalone, a reszta "chyba pewnie"Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. popłynęła w kompletnie innych kierunkach.
|
|
|
|