![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#11 |
|
FCP member
![]() Imię: Marcin
Model: C-max Titanium
Silnik: 2.0 16v 145KM + LPG
Rocznik: 2008
|
Kolego sterownik od gazu (fabryczny) Ci miesza i nie możesz zczytać danych.
Też tak miałem, szukałem bezpiecznika i nie znalazłem. Minus masz do akumulatora podciągnięty, natomiast plus masz pociągnięty do skrzynki bezpieczników. Odkręć czerwony kabelek (ostatnie zdjęcie) i powinno smigać. Przed odkręceniem wyłącz gaz z "guzika" (przełącz na benzynę) w kabinie i też powinno działać bez odkręcania. Moja skrzynka Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
|
|
#12 |
|
ford::beginner
![]() Imię: Norbert
Model: Focus II FL
Silnik: 2.0 16v 145KM + LPG
Rocznik: 2009
|
Wracam z wyjaśnieniami.
Działa wszystko działa.Jesteście wielcy także jak zawsze niezawodny @[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] oraz kolega @[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] którzy bardzo mi pomogli bo bezpiecznika nie znalazłem ale przełącznik od gazu nie było już tak trudno odszukać Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Panowie to pytanko jeszcze bo pewnie tu się dowiem więcej niż u tych bezużytecznych mechaników. 1Czy przejmować się błędami na forskanie jak był włączony gaz i wskazywał przepustnice i pedąłgazu ? 2 Mój fokus boryka się rzadkimi przerwami tłumacze:Naciskasz gaz ,potem puszczasz i naciśniesz do max to samochód przerywa szarpie na początku i dopiero ta moc Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Z tego co czytam fora to raczej pedał gazu ale mechanicy u których byłem nie umieją mi tego sprawdzić i proponują rozwiązanie zakupu pedału gazu za 200 zł ale nie dają gwarancji że to pomoże.Objaw występuje na gazie i benzynie. Ostatnio edytowane przez lokot2 ; 13-05-2019 o 20:54 |
|
|
|