![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#11 | |
|
ford::expert
![]() Imię: Radosław
Model: Arteon SB R
Silnik: 388 KM/ 510 Nm
Rocznik: 2022
|
Cytat:
|
|
|
|
#12 |
|
ford::beginner
![]() Imię: Maciek
Model: Focus MK III
Silnik: 1.6 TDCI 115 km
Rocznik: 2013
|
Wkleiłem VIN swojego auta w przeglądarkę i nie spodziewałem się, że coś tutaj znajdę.
@[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]
widzę, że przymierzałeś się do zakupu Focusa WF0LXXGCBLDA24720, którego obecnie właścicielem jestem - co prawda zaraz po tym, jak Ty zdecydowałeś się na inne auto kupiła go inna osoba, a ja odkupiłem go od niej dokładnie rok temu.
Jak obecnie sprawuje się Twoj Focus? Dalej go posiadasz jestes zadowolony? Mój ma obecnie ponad 242 000 km przebiegu, u mnie w ciagu roku zrobił ~17 tys. póki co bez problemu, wszystko działa jak należy, na szczeście wibracji, o których mówisz obecnie nie wystęują, a poprzedni właściciel twierdził, że nic przy nim nie naprawiał - chyba naprawiło się samo w takim razie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|