![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#11 |
|
ford::expert
![]() Imię: Slawek
Model: PUG 408 GT
Silnik: hybryda
Rocznik: 2025
|
zaden z nich nie ma ma tej opcji.. maja keyless start z guzika i tyle..
klamki sa takie same w kazdym bo oszczędności.. proste.. |
|
|
|
|
|
#12 |
|
ford::amateur
![]() Imię: Radek
Model: S-MAX
Silnik: TDCi 1997
Rocznik: 2016
|
Cześć, na wstępie witam całą forumową społeczność Stałem się posiadaczem S-Maxa(2015/2016r.) i swojego pierwszego forda.
Mam do Was kilka pytań: 1. mam start bezkluczykowy, ale nie działa keyless nawet od strony pasażera (jest zaznaczone miejsce na klamce). Wymieniałem baterię w pilocie, bez rezultatu i zacząłem bawić się w forscan. Znalazłem opcję bezkluczykowe wejście i start i domyślnie miałem wybrany tylko bezkluczykowy start. Zmieniłem na bezkluczykowe wejście i start - również bez zmian. Czy jest opcja, że nie mam moduły do odryglowywania drzwi, a start jest? 2. Po ruszeniu drzwi nie ryglują się automatycznie. Znów grzebałem w forscan, sprawdzałem kilka opcji i chyba coś pomieszałem. Teraz mam wyszarzoną opcję Zamykanie automatyczne (Auto lock). [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] [[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] Ostatnio edytowane przez Megakuku ; 04-12-2025 o 06:45 |
|
|
|
|
|
#13 |
|
![]() Imię: Marcin
Model: Focus MK4.5
Silnik: 1.0 mHEV 155KM
Rocznik: 2023
|
Gdzie ty chłopie grzebiesz z tym keylessem. Pewnie nie ma, ale to by się przydało VIN zobaczyć.
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
|
Jakby ktoś wiedział jak po VIN sprawdzić? WF0JXXWPCJFY61092
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
![]() Imię: Marcin
Model: Focus MK4.5
Silnik: 1.0 mHEV 155KM
Rocznik: 2023
|
Keyless Entry System:
Z f.rozr.bez klucz. Sam rozruch |
|
|
|
|
|
#16 |
|
|
@kl1920 wielkie dziękiGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Teraz mam pewność, że nie ma co szukać w forscanie.
Co do ryglowania po ruszeniu, rozwiązałem zagadkę. Auto lock 5 było na INOP, dałem enable i działa elegancko. |
|
|
|