![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#11 |
|
ford::beginner
![]() Imię: jan
Model: kuga
Silnik: 2.0 150KM
Rocznik: 2015
|
Dokładnie nic. Stałem się mniej wrażliwy, a na nierównej drodze bardziej czujny.
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
ford::amateur
![]() Zarejestrowany: 02-03-2020
Model: kuga II
Silnik: 2tdci
Rocznik: 2013
|
a była próba wymiany czegoś w zawieszeniu? czy tylko korekta geometrii
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
ford::beginner
![]() Imię: jan
Model: kuga
Silnik: 2.0 150KM
|
Auto nowe. Sprawdzone na najlepszym sprzęcie. Bez wad w geometrii.Korekty nie były potrzebne. A po nierównej drodze, zwłaszcza w koleinach od lewego do prawego.
|
|
|
|
|
|
#14 | ||
|
ford::amateur
![]() Imię: Krystian
Model: Kuga
Silnik: 1.5
|
Udalo ci sie cos ustalic bo mam podobny przypadek?
Bump: Udlalo ci sie cos ustalic bo mam podobny przypadek? Bump: Cytat:
Bump: Cytat:
|
||
|
|
|
|
|
#15 |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 25-03-2011
Model: Kuga ST-Line AWD/Focus MK3
Silnik: 2.0 TDCI 150 Pwershift/1.6TDCI
Rocznik: 2018/2011
|
Witam . U mnie w ST Line od wyjazdu z salonu jest tak ,ze jak droga równa to nic nie ściąga a jak tylko lekka koleina sie trafi to trzeba mocniej za kierownice chwycić i delikatnie kontrować . W poprzedniej mk1 też woziło na koleinach i tak zrobiłem 150 tysięcy km Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Panowie chyba nie ma znaczenia czy sztywniejsze zawieszenie czy nie . ST Line czy Titanium . Przy "kapciach" 235 każda koleina jest jak wróg . Jedno wiem na pewno . Nigdy wiecej ST LIne. Sztywno , twardo i każdą fałde w asfalcie czuć .............., tyle ,ze na autostradzie na łukach się tak nie przechyla jak normalna .
|
|
|
|