![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#11 |
|
ford::professional
![]() Imię: Michał
Model: Fiesta Mk8 ST-Line, Mondeo Mk5 Turnier PS
Silnik: 1.0 EB, 2.0 ropniok
Rocznik: 2018, 2019
|
Nie, nigdy. Ale w zimie doładowalem prostownikiem bo głównie trasy miejskie robię. Profilaktycznie.
Wysłane z mojego SM-G960F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
|
#12 |
|
ford::average
![]() Imię: Jakub
Model: Mondeo
Silnik: 1,5 EcoBoost 165 KM
Rocznik: 2018
|
Czasem wystarczy podłączyć telefon przez CarPlay i SYNC3 głupieje. Na przykład normą jest samoczynne włączanie radia po kilkudziesięciu sekundach po uruchomieniu samochodu, jeśli w czasie ostatniej jazdy był podłączony telefon.
Ostatnio edytowane przez poset ; 06-07-2020 o 11:06 |
|
|
|
|
|
#13 |
|
ford::professional
![]() Imię: Michał
Model: Fiesta Mk8 ST-Line, Mondeo Mk5 Turnier PS
Silnik: 1.0 EB, 2.0 ropniok
Rocznik: 2018, 2019
|
Ja praktycznie mam za każdym razem połączony telefon z sync3 przez AA i słucham radia przez apkę bo jakość jest lepsza. Ale tak jak mówiłem wcześniej, tylko raz miałem problem z dźwiękami komunikatów.
Wysłane z mojego SM-G960F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
|
#14 |
|
ford::amateur
![]() Imię: Rafał
Model: Mondeo
Silnik: 1.5 Benzyna 160KM
Rocznik: 2019
|
Hej,
Odświeżam temat. Mam identyczny problem który pojawia się jak auto jest mokre i jakiś czas postoi. Jak by było zwarcie w instalacji. Auto mam od roku i problem wystąpił 3 razy. 2 razy deszcz padał 1 po wizycie w ASO gdzie twierdzili że problem rozwiązali wgraniem aktualizacji systemu po czym umyli auto. Głośnik od czujników parkowania, niezapiętych pasów, lub gdy otworze drzwi. Radio działa normalnie. Co ciekawe ASO nadal twierdzi że to nie problem wilgocią/wodą, ale dopiero po nowym roku jadę do nich ponownie. |
|
|
|