![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#11 |
|
FORD|AUTHORIZED
![]() Zarejestrowany: 15-08-2014
Model: exKa/Fusx2/Foc
Silnik: Brak informacji
Rocznik: Brak informacji
|
pomiar z czujnka temp. zew. nie jest "on-line"
do sterowania klima sluzy czujnik nasłonecznienia w desce rozdzielczej |
|
|
|
|
|
#12 |
|
ford::professional
![]() Imię: Sławek
Model: Focus 3 kombi
Silnik: 1.6 TDCi DV6C
Rocznik: 2012
|
Skoro nie jest "on line" to by tłumaczyło brak zmian wskazań.
To że do sterowania klimy służy czujnik nasłonecznienia to wiem, ale ten AAT też. Za dużo powiązań jednych z drugimi. Wygląda na to że każdy sprawdza każdego i jak są zbyt duże odchyłki to wykazuje błąd. Ma to sens. Nie mniej jednak, przy najbliższej okazji pozwolę sobie protestować te czujniki Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
|
|
#13 |
|
ford::professional
![]() Imię: Sławek
Model: Focus 3 kombi
Silnik: 1.6 TDCi DV6C
Rocznik: 2012
|
@[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]
. Zwracam honor. Choć już myślałem że ja mam rację bo: AAT-20°,ACT-21°, zegary 21°, ale kawałek się przejechałem i..... AAT-22°, ZEGARY-22°, ale już ACT 40°a IAT-tez 40°. Na postoju po 15 minutowej jeździe w korku.
Przepraszam. Zmyliło mnie to odpięcie MAFa i -40° na zegarach. I też byłem przekonany, że ten czujnik w lusterku zewnętrznym jest od wskazań w zegarach. Bump: @[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] , sorry za napisanie bzdur. Poprawiłem. Nie mniej jednak w/g mnie pokazuje Ci dobrze. Po prostu intercooler masz sprawny i dobrze Ci schładza powietrze za turbo. Chyba, że znów się mylę. Ostatnio edytowane przez Slawko ; 05-10-2021 o 15:30 |
|
|
|