![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#11 |
|
ford::beginner
![]() Imię: Bartek
Model: Glaxy
Silnik: 2.0 TDCI
Rocznik: 2008
|
No i wszystko jasne. Za dużo zabawy z tym jest faktycznie. Zdecydowanie lepiej będzie wymienić radio na nowe.
Przepraszam, że o tym napisałem po raz n-ty. Faktycznie koledzy wcześniej podlinkowali tematy. Jeden ma prawie 600 stron drugi 260, rozmowy często odbiegają od głównego wątku, po prostu ciężko jest świeżakowi znaleźć tam konkretne informacje. Mimo wszystko, dziękuję za pomoc! Swoją drogą dalej nie mogę znaleźć (a założę się, że ktoś już o tym pisał) - które konkretnie radio z androidem jest w miarę OK, albo nawet które jest najlepsze jakościowo (jakość dźwięku, osbługa, funckje, ekran itd). |
|
|
|
|
|
#12 | |
|
ford::beginner
![]() Zarejestrowany: 21-09-2020
Model: Galaxy
Silnik: 2.0 TDCi
Rocznik: 2021
|
Cytat:
Wyciągając wnioski z Twojego postu, to mając auto z rocznika 2011, przekaz BT muzyki jest, ale w użyciu rwie mi poprostu transmisję i wywala połączenie.... Może to być przyczyną iż mam ten stary moduł o którym piszesz...? ![]() Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
|
|
#13 | |
|
FCP member
![]() Imię: Tadeusz
Model: Mitsubishi Outlander PHEV, C-max Energi (USA) PHEV
Silnik: 2.4 PB, 2.0 PB wolnossące cykl Atkinsona - hybryda plug-in
Rocznik: 2019, 2016
|
Cytat:
Bluetooth audio dostępne jest TYLKO I WYŁĄCZNIE na module BT/VC z USB. Nie ma takich modułów "starych"... Natomiast mogą mieć "stary" soft" (BT/VC z USB daje się aktualizować - wszystko jest opisane na forum) albo "starą/zużytą elektronikę" (wiele z tych modułów od pewnego czasu pada i stwarza problemy)...
|
|
|