![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#11 | |
|
ford::beginner
![]() Zarejestrowany: 09-07-2009
Model: Focus
Silnik: 1,6 TDCi
Rocznik: 2011
|
Cytat:
niestety nie znalazło ale centrala w Polsce o nim wie. Staramy się, aby problem został zauważony dalej... Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Wysłane z mojego SM-S906B przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
ford::amateur
![]() Imię: Paweł
Model: Focus
Silnik: 1.5 ecoboost
Rocznik: 2020
|
Cześć.
Od zakupu auta zmagam się z takim samym problemem wyciszenia audio jak opisywaliście wcześniej. Focus 1.5 ecoboost 2020r. Czy komuś udało się to naprawić?? W ASO mówią, że to wina telefonu ale nawet jak żaden telefon nie jest sparowany też się wycisza niezależnie od źródła dźwięku. |
|
|
|
|
|
#13 |
|
ford::beginner
![]() Imię: Jacek
Model: Focus MK4
Silnik: 1,5 diesel
Rocznik: 2023
|
W moim Fokusie mk4 fl z 2022 tez występuje problem w postaci wyciszania. Zmieniłem soft na MJ z tego forum i nadal nic nie pomogło. Ale co ciekawe Forscan pokazuje mi błąd głośnika nr 1- niestety nie pamietam kodu błędu. Po skasowaniu błędów jest jakiś czas ok,a jak wyciszy odrazu wskakuje błąd głośnika nr 1. Mam głośniki-duży i mały- z tylnych drzwi na zjpasie. Myślałem o podmiance,ale niestety nie wiem który to głośnik nr 1,a nie będe całego auta rozkładał. Jak jest u Was z tymi błędami?
|
|
|
|