![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#11 |
|
FCP member
![]() Imię: Piotr
Model: Focus
Silnik: 2.0 TDCi
Rocznik: 2016
|
Ja jakoś nie łączyłbym tego preparatu z niebieskim dymkiem z rana, wg mnie raczej zbieg okoliczności.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
|
#12 |
|
ford::average
![]() Imię: Krystian
Model: Focus MK3
Silnik: 1.6 ECOBOOST
Rocznik: 2011
|
No możliwe dziś rozmawiałem z mechanikiem i raczej stawia na odmę ale jak zobaczyłem gdzie jest to trochę kiepskie dojście. Czy ktoś z was przerabiał to ?
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
|
Byłem dziś u mechanika mówi że on by zaczął od tej odmy i przy okazji sprawdzenia kompresji i wyczyszczenie przepustnicy co wy na to ?
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
|
Przepraszam ale dość długo mnie nie było jeżeli chodzi o obroty to się uspokoiło po dodatkach do paliwa i przejechaniu paru dobrych km. A jeżeli chodzi o poranną chmurę to winna była turbina po wymianie wszystko ok.
Do tej pory autko jeździ super delikatny pobór oleju dolałem przez 10000 km jakieś pół litra ale nie ma co się nakręcać auto ma 300 tys Bump: Przepraszam ale dość długo mnie nie było jeżeli chodzi o obroty to się uspokoiło po dodatkach do paliwa i przejechaniu paru dobrych km. A jeżeli chodzi o poranną chmurę to winna była turbina po wymianie wszystko ok. Do tej pory autko jeździ super delikatny pobór oleju dolałem przez 10000 km jakieś pół litra ale nie ma co się nakręcać auto ma 300 tys |
|
|
|