![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#11 |
|
ford::average
![]() Imię: Mateusz
Model: Mondeo MK3
Silnik: 2.0 TDCI 130 @ 187/395
Rocznik: 2002
|
Wielkie dzieki panowie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
ford::advanced
![]() Imię: Krzychu
Model: Mondeo
Silnik: 2.0 TDCI 130KM
Rocznik: 2003.09
|
Witajcie moi drodzy od wczoraj jestem szczęśliwym (mam nadzieje) posiadaczem forda mondeo 2003 2.0, mam założony alarm C O B R A i powiem co się stało
mianowicie. -Było zamykanie całego auta z możliwością otworzenia bagażnika teraz jest musiałem coś poprzyciskać w pilocie chyba za długo i zrobiłem to z pilota bez ingerencji w coś innego; -otwierają mi się tylko drzwi a bagażnik jest zamknięty muszę go otwierać dodatkowo z pilota i jeszcze wskoczyła taka funkcja, że jak do 40sekund nie odpalę auta to uzbroi się ono w alarm, a nawet jak przytrzymałem dłużej to heh szyby mi się otworzyły wszystkie zamiast zamknąć i uzbroiło samochód. Gdybym wiedział jak się PRZESKAKUJE z opcji na opcje programu w polocie to na pewno by mi to pomogło. i co to jest przycisk : A T T N? PS, mam jeszcze dodatkowe pytanie mam takie dwa przyciski czarne w aucie, jedno ukryte a drugie przy kierownicy takie samo na wierzchu, ale sprzedawca powiedział, że pod żadnym pozorem mam go nie przyciskać bo auto się wyłącza i potem ciężko go uruchomić. Mieliście też takie coś montowane w aucie. Ostatnio edytowane przez kpkp1985 ; 01-06-2013 o 08:48 |
|
|
|
|
|
#13 | ||||
|
FORD|ZAWODOWIEC
![]() Zarejestrowany: 13-02-2004
Model: Focus mk4
Silnik: 1.5L EcoBoost /150KM
Rocznik: 2019
|
Cytat:
Lokalizacja zależy od fantazji montażysty U mnie przycisk ATTN był w wersji z diodą kontrolną Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. lub inne opcje Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. instrukcje do alarmu Cobra [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] Cytat:
Cytat:
Cytat:
Do programowania trzeba otworzyć maskę => czujnik maski jest podstawowy jeśli chodzi o programowanie alarmu => jeśli czujnik maski nie działa poprawnie, to nici z programowania - przynajmniej u mnie tak było pozdrawiam Arturek
------------------------------------------------------------------ INSTRUKCJE.pdf / nowy eTIS / chemia_Forda / Ostatnio edytowane przez arturek ; 01-06-2013 o 13:49 |
||||
|
|
|
|
|
#14 |
|
|
i wszystko to mogło się stać przez to, że za długo przytrzymałem guzik odblokowania czy zablokowania drzwi lub, że kilka razy kliknąłem jak tak to niezle...
ps, ale podobno piloty w centralym maja kilka trybów, tak jak np mi sie szyby wszystkie otworzyły..., moze nie musze programować na nowo niczego, tylko ustawić w pilocie jakimś układem klawiszy powrót do tego co miałem, tylko jak... |
|
|
|
|
|
#15 |
|
FORD|ZAWODOWIEC
|
Witam
Odnośnie programowania funkcji fabrycznego centralnego - poszukaj na forum - ja tego nie robiłem Zmieniałem inne funkcje w alarmie Cobra - właśnie to blokowanie odpalenia auta Mnie to wkurzało, a serwis raz twierdził, że się nie da a innym razem chcieli chyba 100zł lub więcej Poczytałem instrukcję i sam przestawiłem opcje Nigdy mi się nie zdarzyło aby przytrzymanie przycisku otwierania auta i szyb przestawiło tryb alarmu pozdrawiam Artuek
------------------------------------------------------------------ INSTRUKCJE.pdf / nowy eTIS / chemia_Forda / Ostatnio edytowane przez arturek ; 01-06-2013 o 18:52 |
|
|
|
|
|
#16 |
|
|
a powiedz mi czym się różni zapalona lampka, która się świeci-miga, gdy auto jest zamknięte od tej samej sytuacji tylko, gdy lampka cały czas świeci a nie miga... hm
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
FORD|ZAWODOWIEC
|
Witam
Już nie mam auta z tym alarmem i nie pamiętam dokładnie Normalnie, po uzbrojeniu alarmu, kontrolka mruga Jeśli podczas Twojej nieobecności alarm działał to sygnalizuje to inny sposób świecenia Chyba wszystko jest opisane w instrukcji pozdrawiam
|
|
|
#18 |
|
![]() Zarejestrowany: 31-01-2006
Model: Ford Escape 2018r.
Silnik: 2.0 Ecoboost
Rocznik: 2018
|
Witam
Koledzy stałem się posiadaczem mondeo mk3 jak sprawdzić jaki alarm posiadam o ile posiadam ? |
|
|
|