![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#11 |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 29-10-2008
Model: Mondeo
Silnik: 2.0 TDDI
Rocznik: 2002
|
Dziwny punkt odniesienia, raczej bym się nie spodziewał że ktoś woli dać za darmo dodatkową wiązkę kabli. No ale możliweGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Nic, no to jeszcze zobacze jak tam jest z tą szybą bo niby te czarne do okoła jest ale obczaje cyz sa te "paseczki" "ztgzaczki" patrzac pod slonce. Hm.. a gdyby tak to orientujecie się czy gdzies dostane taki przycisk ? |
|
|
|
|
|
#12 |
|
ford::advanced
![]() Zarejestrowany: 20-08-2008
Model: Mk3
Silnik: 2.0 Tdci
|
Nic prostszego kolego wchodzisz na allegro szukasz ogłoszenie z częsciami na ktorej jest mondeo i dzwonisz do niego lub piszesz e-maila czy posiada ten przycisk tak kupisz to kolego najtaniej
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
![]() Zarejestrowany: 01-07-2008
Model: Mondeo MKIII
Silnik: 2.0 TDCi
|
No i oczywiscie jeszcze szyba Ci by sie przydała, a to nie jest tania sprawa ale przynajmniej nie wybije sie i nie pęknie tak jak zwykła bo ma 2 warstwy klejone ja mam dziure po kamyczku juz z 1,5 roku i nic sie nie dzieje nawet jej nie nawiercałem.
|
|
|
#14 |
|
ford::beginner
![]() Zarejestrowany: 11-10-2007
|
Taka podgrzewana szybka ok 1k zlotych :fcp2 Sprawdzilem na wlasnej skorze
|
|
|
|
|
|
#15 | |
|
![]() Zarejestrowany: 13-09-2008
Model: Mondeo kombi
Silnik: 2.0TDDI 147KM
Rocznik: 2001
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#16 | |
|
ford::professional
![]() Zarejestrowany: 21-12-2006
Model: Mondeo Sedan Ghia
Rocznik: 2001
|
Cytat:
Jeżeli ogrzewana szyba nie jest wpisana w moduł GEM, to i 20 przycisków nie pomoże.Ogrzewania szyby nie będzie.
|
|
|
|
#17 |
|
|
Spokojnie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Fakt faktem rozumiem ze szyba droga itd. ale wracajac do tematu chodzi mi poprostu od czego to jest doszlismy do tego ze poprostu dali wiazke zeby nie produkowac roznych wersji ok. Oczywiscie nie mam zamiaru kupowac nowej szyby. Dużo rozni sie szyba podgrzewana od zwyklej procz tych malo widocznych "zygzakow" pod slonce? ma ktos moze jakies foto? Bo ta jest czarna dookola i ma taka "siateczke" czarna to chyba kazda ma ?
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
![]() Zarejestrowany: 07-11-2007
Model: Mk3 Kombi TrendX+ESP
Silnik: 130PS TDCI
Rocznik: 2004'FL
|
Nie no, nie trzeba sie przypatrywac przez lupe zeby zobaczyc te zygzaki, wystarczy jak popatrzysz z auta na niebo, napewno bys zauwazyl jak by byly, a czarne do okola to ma teraz kazda szyba. Mozesz poszukac po numerze VIN czy miales podgrzewana i sie stlukla czy wcale nie bylo. Pozdro.
|
|
|
|
#19 |
|
![]() Imię: Daniel
Model: Mondeo Kombi TREND
Silnik: 2.0 Tdci 130KM
Rocznik: 2004
|
Witam:-))
Na stówkę nie masz grzanej szyby poprostu masz model bez podgrzewanej przedniej, a jak pogrzebiesz w samochodziku to znajdziesz duzo innych wiazek przewodów które mozesz wykorzystać, u mnie naprzykład nie mam grzanych foteli ale wszystko jest do tego wyprowadzone, pozdrawiam :fcp2 |
|
|
|
|
|
#20 |
|
|
To jeszcze jutro powiem zeby sprawdzil numery ale raczej nie ma podgrzewania.
Skoro tak to zapewne macie racjeGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Dzięki wszystkim. Pozdrawiam! |
|
|
|