![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#11 |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 31-01-2009
Model: Focus
Silnik: 1.8 TDCi
Rocznik: 2002
|
Witam !
Jest to post z innego forum... :fcp13 Link do orginalnego postu: [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] witam wczoraj sie troche pobawiłem, pojeździłem i wreszcie mam CB, samo radio nawet nie wiem jakiej firmy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. natomiast kupiłem antene magnesową Falcon CB120 za 75 zł ( teraz po dostrojeniu ma 115 cm) nie chciałem psuć samochodu w środku , tzn wiercić w plastiki itp. tak więc wykombinowałem taki uchwyt : Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. uchwyt ten zamocowałem w miejscu gdzie jest przykręcony fotel pasażera Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. kabel antenowy schowałem w środkowym tunelu, pod siedzeniem z tyłu i wychodzi przez klape na dach. no i to tak wygląda: Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. długość uchwytu jest dobrana tak żeby można spokojnie dosunąć fotel do przodu. radio jest dobrze widoczne od strony kierowcy, został jeszcze mały problem z zamocowaniem gruchy, ale myśle że będzie ona przymocowana do samego radia. |
|
|
|
|
|
#12 |
|
ford::advanced
![]() Zarejestrowany: 22-02-2008
Model: focus MKII
Silnik: 2,0 tdci
Rocznik: 2005
|
no tak właśnie mam tylko na rzepie :fcp1
|
|
|
#13 | |
|
ford::amateur
![]() Zarejestrowany: 12-02-2008
|
Cytat:
dokładnie to chyba najlepsze i najwygodniejsze miejsce do zamontowania CB u mnie jest poobnie :fcp4 Odradzam mocowanie CB pod kierownicą bo wrazie niedaj wypadku bedzie po kolanach..... |
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
ford::amateur
![]() Zarejestrowany: 25-10-2007
Model: Fiesta mk6
Silnik: 1.3
Rocznik: 2003
|
Witam, ja zamontowałem radio z lewej strony kierownicy w półce tam gdzie są bezpieczniki, a mikrofon mam zawieszony na kierownicy. Zrobię zdjęcia i wrzucę.
|
|
|
|