![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#11 |
|
ford::amateur
![]() Zarejestrowany: 03-01-2009
Model: Focus I
Silnik: 1.8 TDCI
Rocznik: 2001
|
Dzięki wielkie za odpowiedź. Nie spodziewałem się tak szybko Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. A tak na marginesie: o "niemożliwości" zmiany samych tulejek dowiedziałem się w serwisie...
Wydawało się, że zna się na rzeczy ale chyba jednak "pozory mylą"... Pozdrawiam. |
|
|
|
|
|
#12 |
|
ford::professional
![]() Zarejestrowany: 03-10-2007
Model: Jeep Grand Cherokee
Silnik: 4.0 I6
Rocznik: 1994
|
Nie mylą tym razem.
Ford zaleca wymianę całego wahacza. Z przodu jest to samo - gałka jest nawet nitowana. Tak jest w oficjalnych materiałach i tak Ci powiedzieli. Ale... dla chcącego nic trudnego i [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] masz co i jak Wystarczy poszukać i nie trzeba wyważać otwartych drzwi Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
#13 |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 25-11-2008
Model: Focus
Silnik: 1.8 TDCi
Rocznik: 2005
|
ja tulejki w mojej foczce wymieniałem sam i wszystko gra. trzeba tylko po wciśnięciu nowych tulejek delikatnie je "cyknąć" migomatem zeby miec pewność żę się nie ruszą. wymiana całych wahaczy to dla tych co nie mają co z pieniędzmi robić.....
|
|
|
|