Forum Ford Club Polska

Sprawdzanie Numeru VIN

Wróć   Forum Ford Club Polska > Forum Ogólne > Strefy klubowe > strefa|dolnośląska
Rejestracja FAQ Kalendarz Dzisiejsze posty Szukaj

Dołącz teraz!
Zapraszamy do rejestracji!
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum!

Odpowiedz

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Stary 06-01-2007, 22:34   #11
adam93
ford::beginner

Imię: Adam
Model: Focus MK III
Silnik: 1,5
Rocznik: 2015
Domyślnie

chyba jedna to prawda ---umarł :fcp11

adam93 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 06-01-2007, 23:26   #12
piasek
ford::amateur

Domyślnie

Może jakiś mały spot? tylko najlepiej za ok tydzieńGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. bo naprawde widze ze coś ludzie nie pałają tutaj chęcią do wymiany zdańGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Co prawda jestem tutaj narazie niemowlakiem, ale jesli nie będzie zadnych spotkań to raczej nim pozostanęGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. nie wiem czy juz robiliscie cos na dolnym sląsku, ale jesli tak to moze jest ktos kto by to zorganizował albo wyznaczył chociaż miejsce na mały biwak??Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Jak cos to ja jestem chętny, bo chciałbym choć na 1 meetingu się pojawićGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. póki jeszcze nie zdążyłem rozbić mojego dopiero co nabytego mondkaGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

pozdrówka
PIASEK
piasek jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 09-01-2007, 02:04   #13
Jacek
Administrator

Imię: Jacek
Model: C-MAX Grand
Silnik: 1,6 EcoBoost 180KM
Rocznik: 2014
Domyślnie

Mozna by sie spotkac, moze ktoras sobota lub niedziela po poludniu?
Tak zeby sie poznac, obejrzec autka, pogadac...

[Regulamin Forum] [FAQ] [Zasady ogłoszeń] [Dział Komunikaty]
[Oryginalne części Ford / Motorcraft / FoMoCo - co, gdzie, jak??]

Świat się stale zmienia, więc słysząc słowa "będzie jak dawniej" nie łudź się - nigdy tak nie będzie...
Jacek jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 10-01-2007, 06:48   #14
piasek

Domyślnie

Dobry pomysłGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ja chciałbym aby ktoś kto ma większą wiedzę o fordach, zobaczył mojego mondeo, bo w sumie kupiłem go po krótkich oględzinach i fajnie byłoby wiedzieć czy podjąłem dobra decyzjęGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Słuchajcie, teraz mozna własnie się spotkać tak na troche gdzies we wrocławiu albo okolicach, ale na wiosne (tylko prawdziwą nie kalendarzową) to na 99% zaprosze Was do bukowiny sycowskiej, mam tam taki domek jakby letniskowy, z własnym stawem, dookoła lasy itd. tylko mysle ze tam wiecej niz 20 samochodów to niebardzo wejdzieGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ale zobaczymy jak będzie z chęcią przyjazdu tam. To się oceni czy starczy miejsca, ale mysle ze i tak wiecej ludzi nie przyjedzieGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Jak tylko będzie juz po zimie, odkręce tam wode itd to napewno napiszeGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ale to mówie bedzie na wisne, jak będzie chociarz 12*CGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

a tymczasem byłoby dobrze sie spotkać i pogadaćGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ja tu jestem od niedawna wiec moze Wy podajcie jais termin orientacyjnie miejsceGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
pozdrówka
Stary 11-01-2007, 00:31   #15
adam93

Domyślnie

o ilu chetnych :fcp2 nie pchać sie :fcp1 :fcp11 :fcp24
Stary 11-01-2007, 00:33   #16
Jacek
Administrator

Imię: Jacek
Model: C-MAX Grand
Silnik: 1,6 EcoBoost 180KM
Rocznik: 2014
Domyślnie

Skoro Wroclaw, to ja proponuje parking przy Wzgorzu Andersa (ten przy Sleznej).
Mysle, ze tak do zapoznania i pogadania, to spokojnie wystarczy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

[Regulamin Forum] [FAQ] [Zasady ogłoszeń] [Dział Komunikaty]
[Oryginalne części Ford / Motorcraft / FoMoCo - co, gdzie, jak??]

Świat się stale zmienia, więc słysząc słowa "będzie jak dawniej" nie łudź się - nigdy tak nie będzie...
Jacek jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 14-01-2007, 19:11   #17
piasek

Domyślnie

SłuchajcieGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. wiem ze jestem na forum krótko, ale mysle że powinnismy jakis mały spot zorganizować, widze ze chyba tylko w dolnoślaskim jakims dziwnym trafem nie organizuje sie zadnych spotkań.

Chciałbym wiedzieć ile osób jest zainteresowanych małym meetingiem we wrocławiu, lub okolicach, jesli znacie jakies dobre miejsce na tego typu spotkania to prosiłbym o propozycje. ja mysle ze mozemy sie spotkac nawet przy wzgórzu andersa jak proponował Jacek. termin najlepiej nie odległy mysle ze jakas sobota.

Ale czekam na propozycję i wmiare możliwosci potwierdzenie zainteresowania tym tematem.

pozdrawiam
Stary 14-01-2007, 19:33   #18
adam93

Domyślnie

obawiam się że nie ma z kim się spotykać :fcp5
Stary 15-01-2007, 17:48   #19
piasek

Domyślnie

To smutne, ale cóż, moze kiedys odżyją ludzie i namnoży się chętnych forumowiczów:/
Narazie chyba naprawde nie ma co organizować:/
Stary 17-01-2007, 10:50   #20
arcisz
ford::advanced

Model: Inny
Silnik: 3.0
Rocznik: ??
Domyślnie

E tam... Po prostu mało kto tu zagląda... Ja może 2-3 razy w czasie całej bytności...

Co do spotkania to chętny ale nie wiem na razie kiedy... i gdzie? Ja w najbliższym czasie odpadam ale później to tak dam radę to się stawię.

Zasady postowania