![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#11 |
|
ford::advanced
![]() Zarejestrowany: 16-12-2008
Model: Mondeo Kombi
Silnik: 1,8 Duratec B+G
Rocznik: 2002
|
Mi nieco pomogło przesunięcie zamka w stronę środka samochodu. Tak żeby bardziej ściągał drzwi przy zamykaniu
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
ford::amateur
![]() Imię: krzysiek
Model: mondeo mk3 kombi
Silnik: diesel 2.0
Rocznik: 2004
|
witam u mnie było ok do momentu wymiany dolnego zawiasu.Teraz przy prędkości powyżej setki zaczyna szumieć.Czy jest jakaś regulacja zawiasów?bo patrząc wizualnie z zewnątrz to rama szyby delikatnie jest odchylona
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
ford::average
![]() Imię: Grzesiek
Model: Ford Mondeo Mk4
Silnik: 1.8 ON
Rocznik: 2010
|
U mnie, ze starosci padła uszczelka ,ta która obiega, drzwi Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Tylko i wyłącznie wymiana pomogła i nawet 140 mu nie straszne Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Tylko wymiana jest cholernie cieżka Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
|
|
#14 |
|
ford::beginner
![]() Imię: Nazar
Model: Mondeo MK4
Silnik: 2.0 Ecoboost 240KM
Rocznik: 2011
|
Witam. Posiadam MK4 kombi 2011 2.0 240km.
Mam problem od prędkości 50km/h, kiedy jest boczny wiatr, jest szum wiatru (gwiździ), drzwi zamknięte ale góra drzwi odstaje gzieś o 2mm od słupka środkowego a środek drzwi jest na równo.Chcjałem odregulować mocowania na zamku lub na słupku a tut niema możliwości, przed producenta nie przewidziano przesunięcia Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Czy ktoś miał taki problem ???. Może trzeba drzwi łamać(zgjąć) do wewnątrz lub pod dolny zawias podkładke podstawić ?. |
|
|
|
|
|
#15 |
|
ford::professional
![]() Imię: KRIS
Model: MONDEO MK5 ST LINE
Silnik: 2,0 TDCI 218KM 476NM
Rocznik: 2016
|
spuszczasz szybe i doginasz delikatnie rame szyby - blacharze tak dopasowują
BYŁO- SCORPIO MK1 2,9 PB - CZARNE /MONDEO MK1 2,0+LPG - SREBRNE /FOCUS MK1 1,8 PB+LPG - BORDOWY /MONDEO MK3 2,0 TDCI - CZARNY / MONDEO MK4 2,2 TDCI TITANIUM S - SZARY /JEST MONDEO MK4 TITANIUM S - BIAŁY / JEST MONDEO MK5........ - CZARNY |
|
|
|