![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#11 |
|
ford::advanced
![]() Zarejestrowany: 13-11-2009
Model: Mondeo
Silnik: 1.8 16V LPG
Rocznik: 2003
|
ja mam takie auto jak mówisz, ma być dokładnie 740g czynnika, nie wiem ile oleju do smarowania ale ja mam nabite 760g czynnika i jest super.
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
ford::advanced
![]() Zarejestrowany: 14-12-2006
Model: MONDEO MK1 Kombi
Silnik: 1.8 16V ZETEC + LPG
Rocznik: 1996
|
Jeśli był wystrzał, to ciekawe czy coś nie puściło. Syczenie mogło oznaczać, że czynnik wybrał sobie wolność, no a wtedy wiadomo - klima powiedziała: schładzaj sobie sam.
|
|
|
|
|
|
#13 | |
|
ford::beginner
![]() Imię: A
Model: FORD MONDEO
Silnik: 2.0 TDCI
Rocznik: 2006
|
Na Groupon'ie pojawiła się oferta czyszczenia i napełniania klimatyzacji za 79zł zamiast 189zł.
[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] Pomyślałem: o! Akurat potrzebuje! Wczytałem się w warunki kuponu i zainteresowałem się warunkiem: Cytat:
Skoro potrzeba w przybliżeniu 700g, to już wiadomo, że do owych promocyjnych 80zł trzeba dołożyć jeszcze 60zł za resztę czynnika. Wówczas super promocja wygląda dość blado. Tak jakbym oferował jeden but za połowę ceny w mega promocji Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Aczkolwiek może przyda się to komuś którego klima potrzebuje tylko 100g czynnika, ale nie chce mi się szukać ile jakie auto potrzebuje. Coś czuje jednak, że są to zbliżone ilości. Inaczej stała cena takiej usługi dla wszystkich aut nie miałaby sensu. Pozdrawiam |
|
|
|
|