Forum Ford Club Polska

Sprawdzanie Numeru VIN

Wróć   Forum Ford Club Polska > Forum Ogólne > Ford Life > Hyde-Park
Rejestracja FAQ Kalendarz Dzisiejsze posty Szukaj

Dołącz teraz!
Zapraszamy do rejestracji!
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum!

Odpowiedz

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Stary 18-04-2010, 22:11   #11
pablopikotto
ford::average

Model: sierra
Silnik: 1.8 td
Rocznik: 92
Domyślnie Odp: Sytuacja polityczna po katastrofie a wybory prezydenckie

wedlog mnie nic sie nie zmieni nadal bedzie bezrobocie masa firm upadnie i nasz kraj nadal beda rozkupowac inne kraje

pablopikotto jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 18-04-2010, 22:29   #12
darnel
ford::expert

Model: Mondeo mk5 Vignale
Silnik: 2,0 ecoblue AWD
Rocznik: 2020

Tego właśnie się obawiam:
Cytat:
Napisał El Nino Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Oby Jaru nie wyskoczył z hasłem kampani "jako brat bliźniak wiem dobrze jak dopełnić woli brata, by w kraju było lepiej".
a ludzie , starsi często i słuchacze pewnej rozgłośni ojca dyrektora
Cytat:
Napisał Rudy212 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
społeczeństwo może pomyśleć "brata stracił w ogromnej tragedii, mama chora - a niech ma-zagłosuje na niego" tego się boję
W ciągu kilku dni Jarek powinien sie odezwać, może ktoś z pisu pokaże nam wstępny szkic sytuacyjny planu B pisu. Co do Ziobro - również moim zdaniem właśnie on mógłby być twarzą nr 1 pisu ale on nie jest typem służalczym, chadza własnymi ścieżkami a nie takiego człowieka Jarek potrzebuje na fotelu prezydenta. Kandydat z sld bedzie tak czy siak numerem 3 lub dalej, bez wiekszego wpływu na rozkład głosów na liderów tej kampanii. Sama kampania też będzie wyjątkowa. Przecież łatwo o wpadkę i świeża "rana" katyńska zostanie rozdrapana co przeciwnikowi daje asa do rękawa, hmmm.. Trzeba bedzie dużej rozwagi przy każdym starciu...
Stary 18-04-2010, 22:42   #13
tomiscorpio
Zablokowany

Model: fs
Silnik: 1998
Rocznik: 95

no a final zawsze taki sam , obsadza kumpli na stanowiskach , wszyscy sie kasy na lapia.

A ludzi beda tyrac za 900zl na reke , wszystko w gore bezrobocie w miastach miescinach na poziomie 40% paliwo za 5zl litr a oni beda nadal gadac z tuskiem na czele

Srednia krajowa 4000 , bezrobocie 6.45% , paliwo i tak tanie , przeciez podwyzek w roku bylo 89 , a obnizek 110 tyle statystyki , a w rzeczywistosci podwyzsza 2 razy o 5 groszy , a obniza 4 razy po grosz.

Zauwazyl ktos jak media pokazywaly kaczynskiego i zone? zawsze wpadki , glupie miny i nic innego. A teraz po smierci nagle nagrane maja jak jezdzil , smial sie , rozmawial z ludzmi itp itd jak sobie na mazurach byli , po regionach roznych.

Ja tam jego fanem nie bylem , ale musze przyznac ze tvn robi polakom spory whiskas z mozgu i kieruja wiekszoscia pogladow u sporej liczby osob.
tomiscorpio jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 18-04-2010, 22:48   #14
darnel

Cytat:
Napisał tomiscorpio Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Zauwazyl ktos jak media pokazywaly kaczynskiego i zone? zawsze wpadki , glupie miny i nic innego. A teraz po smierci nagle nagrane maja jak jezdzil , smial sie , rozmawial z ludzmi itp itd jak sobie na mazurach byli , po regionach roznych.
Zauważyłem i zwróciłem na to uwagę. Nie moge nie zgodzić się z tym, że obraz pary prezydenckiej jaki nam malowano był diametralnie różny od tego który nam teraz pokazują.
Stary 18-04-2010, 22:50   #15
benny86
ford::advanced

Imię: Wojtek
Model: Aveo
Silnik: 1.2 16v
Rocznik: 2009

Sporo z tych "pozytywnych" zdjęć pochodziz archiwum fotografa zatrudnionego w pałącu prezydenckim, a ten nie jest ograniczany zamówieniami składanymi przez redakcje poszczególnych pseudo-gazet. Z resztą małżonka prezydenta sama lubiła podobno pstrykac fotkiGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.)
Stary 18-04-2010, 22:59   #16
tomiscorpio
Zablokowany

ja nie mowie ze maja tylko pokazywac to co slodkie , no ale jak gdzies bylo fajnie to pokazali 30 sekund jak wchodzili tam dopiero.
A tvn jak jest jakas wpadka , to zaraz studio 8 rano i do samej 24 wkolko beda puszczac ten sam filmik i klepac z roznymi przyglupami.

Naprawde obłuda jest ogromna w telewizji troche mnie to przeraza. Trzeba przyznac ze moherem nie jestem ale naprawde tvn to jest chora stacja.

A czy cos sie zmieni po prezydencie .... raczej nie.
Stary 18-04-2010, 22:59   #17
darnel

Nie mówię o zdjęciach ale o tym jak sie określa te parę. Ogólnie
Stary 18-04-2010, 23:08   #18
benny86

Ja tam nigdy nie przywiązywałem wagi do szeroko rozumianych "komentarzy" i "opinii ekspertów" zamieszczanych w mediach, a prezydenta oceniałem po konkretnych działaniach ( na plus mu mogę zapisac konsekwencję w polityce zagranicznej z rosją i odznaczenie wielu, zapomnianych bohaterów), o minusach nie będe pisał choć dostrzegam ich wiele, ale zginął w końcu na służbie, niech spoczywa w pokoju, ja o zmarłych mówić zle nie mam zamiaru, a ocenić go historia oceni tak czy inaczej

Sytuacja polityczna...Hmm, wiem ze to może idiotycznie zabrzmieć co powiem, ale dzięki tej tragedii wiel może "zyskać" PO (zysk daję w duuuuuuużym cudzysłowiu) PIS z J.K. na czele szybko sie nie podniesie, nie z racji tego że stracili Prezydenta ale też wiele innych, zaangażowanych w ich działalność ludzi.... Brutalna prawda jest taka, że najbardziej wartościowi ludzie z PISu albo już odeszli, albo niestety zginęli 10 kwietnia...
Stary 18-04-2010, 23:16   #19
tomiscorpio
Zablokowany

benny86 tylko ile ocenia po konretnych dzialaniach.
Polowa zachwyca sie tuskiem a co on zrobil ? oprocz tego ze slodko pierdza w tvnie o nim.... to samo bylo z marcinkiewiczem , bohater narodowy w pewnym momencie...
Stary 18-04-2010, 23:21   #20
benny86

W sprawach gospodarczych to zdecydowanie wolę Tuska (szybka rejestarcja firm w 1 okienku, obniżenie podatku z 19 do 18% dla osób fizycznych, CIT też chyba był obniżony już za jego kadencji, dobra absorpcja funduszy strukturalnych)... Nie mówię że jest jakoś cudownie, bo kryzys troszkę pokrzyżował plany, ale rozsądnej alternatywy mi po propstu brakuje na scenie politycznej... PIŚ nachętniej dowaliłoby podatek 60% każdemu kto ma parę banknotów więcej w portfelu zarobionych przez własne zapierdzielanie, a dawałoby to an "polityke społeczną i prorozzinną" = po co tworzyć miejsca pracy dla ebzrobotnych, skoro można im wypłacac zasiłek....
Odpowiedz

Zasady postowania