![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#11 |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 04-12-2009
Model: sierra
Silnik: 1.8 td
Rocznik: 92
|
wedlog mnie nic sie nie zmieni nadal bedzie bezrobocie masa firm upadnie i nasz kraj nadal beda rozkupowac inne kraje
|
|
|
|
|
|
#12 | ||
|
ford::expert
![]() Zarejestrowany: 05-03-2007
Model: Mondeo mk5 Vignale
Silnik: 2,0 ecoblue AWD
Rocznik: 2020
|
Tego właśnie się obawiam:
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
|
|
#13 |
|
Zablokowany
Model: fs
Silnik: 1998
Rocznik: 95
|
no a final zawsze taki sam , obsadza kumpli na stanowiskach , wszyscy sie kasy na lapia.
A ludzi beda tyrac za 900zl na reke , wszystko w gore bezrobocie w miastach miescinach na poziomie 40% paliwo za 5zl litr a oni beda nadal gadac z tuskiem na czele Srednia krajowa 4000 , bezrobocie 6.45% , paliwo i tak tanie , przeciez podwyzek w roku bylo 89 , a obnizek 110 tyle statystyki , a w rzeczywistosci podwyzsza 2 razy o 5 groszy , a obniza 4 razy po grosz. Zauwazyl ktos jak media pokazywaly kaczynskiego i zone? zawsze wpadki , glupie miny i nic innego. A teraz po smierci nagle nagrane maja jak jezdzil , smial sie , rozmawial z ludzmi itp itd jak sobie na mazurach byli , po regionach roznych. Ja tam jego fanem nie bylem , ale musze przyznac ze tvn robi polakom spory whiskas z mozgu i kieruja wiekszoscia pogladow u sporej liczby osob. |
|
|
|
|
|
#14 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
ford::advanced
![]() Imię: Wojtek
Model: Aveo
Silnik: 1.2 16v
Rocznik: 2009
|
Sporo z tych "pozytywnych" zdjęć pochodziz archiwum fotografa zatrudnionego w pałącu prezydenckim, a ten nie jest ograniczany zamówieniami składanymi przez redakcje poszczególnych pseudo-gazet. Z resztą małżonka prezydenta sama lubiła podobno pstrykac fotkiGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.)
|
|
|
#16 |
|
Zablokowany
|
ja nie mowie ze maja tylko pokazywac to co slodkie , no ale jak gdzies bylo fajnie to pokazali 30 sekund jak wchodzili tam dopiero.
A tvn jak jest jakas wpadka , to zaraz studio 8 rano i do samej 24 wkolko beda puszczac ten sam filmik i klepac z roznymi przyglupami. Naprawde obłuda jest ogromna w telewizji troche mnie to przeraza. Trzeba przyznac ze moherem nie jestem ale naprawde tvn to jest chora stacja. A czy cos sie zmieni po prezydencie .... raczej nie. |
|
|
|
|
|
#17 |
|
|
Nie mówię o zdjęciach ale o tym jak sie określa te parę. Ogólnie
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
|
Ja tam nigdy nie przywiązywałem wagi do szeroko rozumianych "komentarzy" i "opinii ekspertów" zamieszczanych w mediach, a prezydenta oceniałem po konkretnych działaniach ( na plus mu mogę zapisac konsekwencję w polityce zagranicznej z rosją i odznaczenie wielu, zapomnianych bohaterów), o minusach nie będe pisał choć dostrzegam ich wiele, ale zginął w końcu na służbie, niech spoczywa w pokoju, ja o zmarłych mówić zle nie mam zamiaru, a ocenić go historia oceni tak czy inaczej
Sytuacja polityczna...Hmm, wiem ze to może idiotycznie zabrzmieć co powiem, ale dzięki tej tragedii wiel może "zyskać" PO (zysk daję w duuuuuuużym cudzysłowiu) PIS z J.K. na czele szybko sie nie podniesie, nie z racji tego że stracili Prezydenta ale też wiele innych, zaangażowanych w ich działalność ludzi.... Brutalna prawda jest taka, że najbardziej wartościowi ludzie z PISu albo już odeszli, albo niestety zginęli 10 kwietnia...
|
|
|
#19 |
|
Zablokowany
|
benny86 tylko ile ocenia po konretnych dzialaniach.
Polowa zachwyca sie tuskiem a co on zrobil ? oprocz tego ze slodko pierdza w tvnie o nim.... to samo bylo z marcinkiewiczem , bohater narodowy w pewnym momencie... |
|
|
|
|
|
#20 |
|
|
W sprawach gospodarczych to zdecydowanie wolę Tuska (szybka rejestarcja firm w 1 okienku, obniżenie podatku z 19 do 18% dla osób fizycznych, CIT też chyba był obniżony już za jego kadencji, dobra absorpcja funduszy strukturalnych)... Nie mówię że jest jakoś cudownie, bo kryzys troszkę pokrzyżował plany, ale rozsądnej alternatywy mi po propstu brakuje na scenie politycznej... PIŚ nachętniej dowaliłoby podatek 60% każdemu kto ma parę banknotów więcej w portfelu zarobionych przez własne zapierdzielanie, a dawałoby to an "polityke społeczną i prorozzinną" = po co tworzyć miejsca pracy dla ebzrobotnych, skoro można im wypłacac zasiłek....
|