![]() |
|
Dołącz teraz!
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
![]() |
#191 |
ford::amateur
![]() Imię: Dawid
Model: Focus mk1 GHIA
Silnik: 1,8 zetec
Rocznik: 99
|
![]()
Witam mam pytanie kupiłem ostatnio do mojej foki alusy 15 cali Dezent. Moje pyatnie brzmi one są 6,5 J. Jaka maksymalnie szerokość opony na nią założe.
2 pytanie- Dostane w Białymstoku czarne kierunkowskazy przednie i boczne ? Na Allegro drogie się wydają Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
![]() Nocna Jazda Samochodem Bez Celu - Białystok Ostatnio edytowane przez Okoliczny ; 01-05-2014 o 02:58 |
![]() |
![]() |
![]() |
#192 |
Prawie Moderator...
![]() Zarejestrowany: 07-04-2008
Model: Tipo SW
Silnik: 1.4 T-JET
Rocznik: 2017
|
![]()
Może ta tabelka Ci pomoże Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] Co do kierunków, jak już znajdziesz, to na pewno będą droższe... Ciężko w Białym znaleźć takie "bajery"... Możesz spróbować zapytać w tym sklepie z częściami do forda i bmw co się przeniósł ze Zwycięstwa na wygodę gdzieś... ewor, adresu nowego nie pamiętam, zapytaj wujka googla Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
![]() |
#193 |
ford::amateur
![]() Imię: Mateusz
Model: Mondeo mk3
Silnik: 2.0 TDCI
Rocznik: 2003
|
![]()
Szukam na forum jakiegoś dobrego zakładu zajmującego się klimą ale większość postów już trochę stara, chce nabić i odgrzybić klimę ktoś coś poleca? >
|
![]() |
![]() |
![]() |
#194 |
ford::average
![]() Imię: Piotr
Model: C-Max
Silnik: 1,5 TDCi
Rocznik: 2015
|
![]()
Ja ostatnio serwisowałem klimę w EuropeGas w Księżynie (dawne Auto Księżyno).
Podstawa (próżnia + odgrzybianie) to 49zł. Do tego filtr + dobicie czynnika. U mnie wyszło 120. |
![]() |
![]() |
![]() |
#195 |
Prawie Moderator...
|
![]()
Klima na Sowińskiego wciąż aktualna...
![]() |
#196 |
|
![]()
panowie mam pytanie gdzie w białym mogę zamontować czujniki cofania nie drogo i solidnie ,kupiłem na allegro za 100 zł opinie miały dobre chciałem sam je zamontować ale nie mam do tego pewności czy czegoś nie zbroje
|
![]() |
![]() |
#197 | |
ford::beginner
![]() Imię: Marcin
Model: Mondeo MK5
Silnik: 2.0 TDCI 150 KM
Rocznik: 2016
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#198 |
Prawie Moderator...
|
![]()
Marcin dobrze prawi, bo większość elektryków powie Ci, że kupiłeś lipę i swój będą Ci wciskali z montażem, albo zaśpiewają dużo kasy. Dobrze robią w alarze na kraszawskiego, ale drogo. Taniej byłoby u elektryka na kasztanowej, ale nie wiem, czy jeszcze tam jest, kupe lat tamtędy nie przejeżdżałem... A i nie jedź na magnoliową, dużo osób go poleca, ale co do czego to się okazuje, że nie jest taki dobry jak mówią...
Czujki to prosta sprawa i tu lepiej przyoszczędzić Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
![]() |
#199 |
|
![]()
byłem dzisiaj na ul Zacisze (box nr 3) pan był miły i zaproponował 150 zł za zamontowanie,piszecie że przy odrobinie zdolności manualnych sam je założę posiadam takowe ale po odkręceniu prawego boczku jakoś zwątpiłem ,gdzieś na forum ktoś opisał krok po kroku ale był to sedan ja mam kombi i ciekawy jestem czy tak samo jest to ułożone u mnie.Merytorycznie jestem do tego gotowy jak prawiczek do pierwszego razu ale coś mnie trzyma za kołnierz .
|
![]() |
![]() |
#200 |
Prawie Moderator...
|
![]()
w kombi jeszcze łatwiej, lepszy dostęp do wiązki Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
![]() |
|
|
|