![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#2001 | |
|
ford::advanced
![]() Imię: Marcin
Model: Mondeo MK5 Kombi Titanium X/Fiesta Mk7
Silnik: 1,5 EB/1.25
Rocznik: 2016/2009
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#2002 |
|
ford::expert
![]() Imię: Marek
Model: Mondeo MK5 Titanium, Fiesta MK8 ST-Line
Silnik: 2.0 EB, 1.0 EB
Rocznik: 2016, 2019
|
Zachar po prostu podjechał do EuroCaru i wziął auto demonstracyjne, jakie mieli. A że mieli golasa, no to mamy wynik.
Inna sprawa, to podejście dealerów do demówek - pewnych wersji nie uświadczysz. Choćby benzyn z automatem nie ma, bo i po co? Przecież w cenniku wszystko stoi napisane, co i jak. :-P |
|
|
|
|
|
#2003 |
|
ford::average
![]() Imię: Sebastian
Model: Lexus ES. Był Mondeo MKIV 1.8TDCI oraz Mondeo MKV Hybrid
Silnik: hybrid
Rocznik: 2021
|
Biner - masz też takie problemy ze skórą jak gość w Fusionie na filmiku?
|
|
|
|
|
|
#2004 |
|
![]() Zarejestrowany: 10-12-2015
Model: Fiesta VII
Silnik: 1.0 100KM EcoBoost
Rocznik: 2018
|
Od tego mało korzystnego dla mk5 testu minęło już trochę czasu i Zachar spokojnie znalazłby teraz odpowiedni egzemplarz do ponownych testów bogatszej wersji, skoro jacyś zupełni amatorzy na YT pląsają wokół mk5 w wersjach najmniej titanium.
Ciekaw jestem jego opinii, czy znacząco by się zmieniła. Przynajmniej nie boi się skrytykować, nie same och i ach. I nie wymyśla dziwnych wad jak Marek Drives, niedosięgający do pedałów. |
|
|
|
|
|
#2005 | |
|
ford::professional
![]() Imię: slawek
Model: MK5
Silnik: był 2,0 EB 203 AT=> 240 by mm32
Rocznik: 2015
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#2006 | ||||
|
![]() Zarejestrowany: 06-10-2007
Model: Ford Mondeo MKV
Silnik: 1.5 EB
Rocznik: 2016
|
Cytat:
To trzeba wymienić cały zderzak, czy tylko jakąś dolną część ? Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja mam nadzieję, że już niedługo będzie można bezpiecznie dla silnika zrobić chociaż te 180 KM Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. A możesz wrzucić jakieś zdjęcia swojego MKV Frozen White/czarne szyby ? Jakie do tego masz felgi ? Ja mam czarnego S-max - jak jest z utrzymaniem wyglądu białego samochodu w porównaniu do czarnego? Nie lubię bardzo często myć samochodu. Czy skóra w Mondeo jest wentylowana ? Zastanawiam się normalna tapicerka/ Miko Suede (czyli alcantara czy połączenie ze skórą ?)/ skórą.
|
|
|
|
#2007 | |
|
ford::advanced
![]() Zarejestrowany: 27-04-2010
Model: Mondeo MK5 → Mondeo MK4
Silnik: EB 240KM, PowerShift
Rocznik: 2013
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#2008 |
|
![]() Imię: Sebastian
Model: Lexus ES. Był Mondeo MKIV 1.8TDCI oraz Mondeo MKV Hybrid
Silnik: hybrid
Rocznik: 2021
|
wentylowana jest tylko w połączeniu z fotelami z masażem. Nawet przy Vignale
|
|
|
|
|
|
#2009 |
|
ford::expert
![]() Imię: Marek
Model: Mondeo MK5 Titanium, Fiesta MK8 ST-Line
Silnik: 2.0 EB, 1.0 EB
Rocznik: 2016, 2019
|
...które są wykończone skórą. Wariant alcantara + wentylacja skończył się na MK4. :-(
|
|
|
|
|
|
#2010 | |||
|
![]() Imię: Jarek
Model: MONDEO MK V
Silnik: EcoBoost 1,5 160KM
Rocznik: 2016
|
Cytat:
Jestem tym silnikiem miło zaskoczony. Daje sobie radę z tym autem. Oczywiście pod warunkiem odpowiedniej techniki jazdy. Jeśli będziesz kierował się eco_podpowiadaczem zmiany biegów to będzie mulasto. Gdy będziesz jeździł normalnie bez ekopułapek to jest OK Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Wyzerowałem dziś w drodze powrotnej komputer pokładowy 2 i śrenie spalanie wyszło mi 6,1 l/100 KM. Jeśli dalej tak będzie palić to w porównaniu do diesla, który mi palił 5,8 będzie mu to zaliczone na WIELKI "+" Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Wracałem w nocy w czasie deszczu po zwykłej DK więc nie było żadnych szaleństw poza kilkoma wyprzedzeniami. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Cytat:
Zdjęcia z dzisiejszej wycieczki na wieś: Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Cytat:
Mogę Ci jedynie powiedzieć, że przez całe 6 lat jeżdżenia czarnym MK4 nie widziałem tylu oglądających się za nim ludzi jak dziś za białym MK5 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Gdyby nie to, że już jestem leciwy to można byłoby rwać na niego laski Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|||
|
|
|