![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#2071 |
|
ford::professional
![]() Imię: Tomasz
Model: S-MAX ST / Focus Active, wnętrze Vignale
Silnik: 2.0 TwinTurbo/1.5 EB
Rocznik: 2020/2020
|
Pogorszenie jakieś jest na 100%, ale nie zauważalne w porównaniu z wyeliminowaniem pisku i zakłóceń....
S-MAX: AmbientLEDx25 /CANbox /Heated 2nd row /2nd USB HUB /DSP B&O / FullDigital FOCUS: AmbientLEDx15 /TSR /DAS /AHB /BLIS /CTA /iACC /PCA /NAVI /Alarm /FrontCAM /CANbox /Towbar /WACM /2nd USB HUB /Electric seats x2 /right door lock switch /storage seat x2
|
|
|
|
|
|
#2072 | |
|
ford::average
![]() Imię: KONOUSUNIĘTE
Model: XXX
Silnik: XXX
Rocznik: XXXX
|
Cytat:
Fakt !zawsze coś sie naprawia lub eliminuje to drugie już trzeba łatać i tak bez końca no ale siedziec i nic nie robic Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
|
|
|
#2073 | |
|
ford::advanced
![]() Imię: Krzys
Model: Mondeo MK4 Titanium
Silnik: 2.0 Pb 140 Qńa
Rocznik: 2009
|
Cytat:
pozdrófka |
|
|
|
|
|
|
#2074 |
|
ford::expert
![]() Imię: Ł
Model: Kuga Mk3
Silnik: 2.5 FHEV AWD
Rocznik: 2023
|
Zależy jak masz tor sygnału podłączony. Jeśli ekranowanym przewodem to przynajmniej w teorii zakłócenia nie powinny powstawać w tym miejscu.
Ja się cały czas zbieram do założenia filtra na zasilanie. Zastanawiam się czy wpiąć go przed radio (obciążenie filtra max 10A) czy tylko pomiędzy radio a BT. W sumie samo radio mi nie piszczy, ale jak włączę telefon/BT streaming, to już słychać.
|
|
|
#2075 | |
|
|
Cytat:
To tak jak u mnie filtr zamontowac wg opisu chyba Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. piny 16 i 17 na zasilaniu |
|
|
|
|
|
|
#2076 | ||
|
ford::advanced
![]() Imię: Krzys
Model: Mondeo MK4 Titanium
Silnik: 2.0 Pb 140 Qńa
Rocznik: 2009
|
Cytat:
Cytat:
pozdrófka |
||
|
|
|
|
|
#2077 |
|
FCP member
![]() Imię: Tadeusz
Model: Mitsubishi Outlander PHEV, C-max Energi (USA) PHEV
Silnik: 2.4 PB, 2.0 PB wolnossące cykl Atkinsona - hybryda plug-in
Rocznik: 2019, 2016
|
Aktualny link do ostatniej aktualizacji modułów BT/VC/USB [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]
|
|
|
|
#2078 | |
|
|
Cytat:
Aktualizacja ruszyla u mnie (calkiem przypadkowo) dopiero po osadzeniu katalogu z mp3 w usb . Wcześniej gdy byla tam sama bez znaczenia czy w folderze czy jako jedyny plik z na usb bez szans na rozpoczęcie. Trochę sie obawiałem czy zakończy się powidzeniem bo napis na NX Updating nie znikał ok 20 min ale po zakończeniu działa jak należy nawet po podłączniu Iphone Dzieki za pomoc wszystkim. Poniżej foto dla potwierdzenia sukcesu P.S. Fitr zamontowalem po dolutowaniu końcówek czincz na druty w istniejącą instalacje tak aby w każdej chwili można go było wypiąć i spiąc czincze z ominięciem filtra. Uważam że filtr spełnia swoją role pod warunkiem odizolowania jego obudowy od masy karoserii a min pogorszenie jakości dźwięku po jego wpięciu jest jak najbardziej ok--- wreszcie nie słysze piszczenia 👍 Wysłane przez TapatalkGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ostatnio edytowane przez Wons ; 04-10-2014 o 13:30 |
|
|
|
|
|
|
#2079 |
|
![]() Zarejestrowany: 02-06-2010
Model: Ford SMAX
Silnik: 2.0TDCI
Rocznik: 2012
|
Panowie mam pytanie, ktoś mi powiedział, że do s-maxa z converse z radiem sony potrzebny jest określony moduł żeby gadało - prawda to? Czy np. taki moduł z USB będzie ok?
[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] Oczywiście do tego wiązki, mikrofon, końcówka usb do schowka itd. Czy końcowe litery oznaczenia modułu oznaczają język? pozdrawiam Maciek |
|
|
|
|
|
#2080 |
|
FCP member
![]() Imię: Tadeusz
Model: Mitsubishi Outlander PHEV, C-max Energi (USA) PHEV
Silnik: 2.4 PB, 2.0 PB wolnossące cykl Atkinsona - hybryda plug-in
Rocznik: 2019, 2016
|
No ale "S-max z converse" to jest już produkowany ładnych parę lat... Może jakiś szczegół z którego roku ten S-max? Moduły BT/VC z USB wymagają radyjek Sony z wyższym (późniejszym) softem... Było już o tym tyle razy, że aż się nie chce mi szukać...
Ostatnio edytowane przez tedi_k ; 06-10-2014 o 22:35 |
|
|
|
![]() |
| Tagi |
| bluetooth mk4 , bt mk4 , radio |
|
|