![]() |
|
Dołącz teraz!
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
![]() |
#201 |
ford::advanced
![]() Zarejestrowany: 16-05-2008
Model: MONDEO MK3
Silnik: 2.2 TDCI
Rocznik: 2005
|
![]()
No pięknie to wygląda. Gdybym podmienił swój moduł na taki jak twój to nie muszę zmieniać żadnych kabli? Tylko wpinam sie w ta sama wtyczkę i działa? I napisz czy bez problemu wykrywa nowe modele telefonów , czy działa książka adresowa i czy działa odczyt sms. I na koniec ile za to dałeś???....jeśli oczywiście to nie tajemnica.....
Chętnie bym sie z tobą zamienił na moja nokie 616 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
![]() |
![]() |
![]() |
#202 |
ford::advanced
![]() Zarejestrowany: 09-06-2008
Model: C-Max
Silnik: 2.0 TDCI
Rocznik: 2005
|
![]()
Jak dostać się do gniazd w denso z tyłu. Wiem, że mam gdzieś uszkodzenie anteny gps (to powiedział mi też komputer w ASO). Wg. serwisantów może to być uszkodzenie kabla (możliwe, bo poprzedni właściciel wymieniał przednią szybę)
I teraz jak to zdiagnozować w c-maxie? Powinienem zacząć od navi i zobaczyć czy tam się coś nie podziało, a później iść wzdłuż kabla demontując (jeszcze nie doszedłem jak) poszczególne elementy zakrywające kabel aż do anteny. Jak nie dojdę to będę szukał nowej anteny - no ale ją też muszę wiedzieć jak podłączyć. |
![]() |
![]() |
![]() |
#203 | |
ford::beginner
![]() Zarejestrowany: 25-06-2008
|
![]() Cytat:
Antena GPS GT5 Comand Alpine Clarion Pioneer , wazny jest tylko wtyk antenowy ,nawigacja dziala bezproblemowo no i jest duzo taniej niz orginal pozdrawiam Marcin N. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#204 |
|
![]()
navi denso i dvd ,zdjecia kabli i gniazd
[attachment=2:3t71p00a]navi denso panel przedni.JPG[/attachment:3t71p00a] navi denso panel przedni [attachment=1:3t71p00a]navi denso góra.JPG[/attachment:3t71p00a] navi denso góra [attachment=0:3t71p00a]navi denso bok lewy.JPG[/attachment:3t71p00a] navi denso bok lewy |
![]() |
![]() |
![]() |
#205 |
|
![]()
navi denso i dvd ,zdjecia kabli i gniazd cdn.
[attachment=2:2uvellvl]navi denso bok prawy.JPG[/attachment:2uvellvl] navi denso bok prawy [attachment=1:2uvellvl]navi denso góra.JPG[/attachment:2uvellvl] navi denso góra [attachment=0:2uvellvl]navi denso tył.JPG[/attachment:2uvellvl] navi denso tył |
![]() |
![]() |
![]() |
#206 |
|
![]()
[attachment=1:1t9swr7o]DVD DENSO.JPG[/attachment:1t9swr7o] DVD DENSO [attachment=0:1t9swr7o]DVD DENSO TYŁ.JPG[/attachment:1t9swr7o] DVD DENSO TYŁ |
![]() |
![]() |
![]() |
#207 |
|
![]()
[attachment=0:1tw0sdyq]wtyczka do dvd denso.JPG[/attachment:1tw0sdyq] [attachment=1:1tw0sdyq]wtyczka anteny gps dvd denso.JPG[/attachment:1tw0sdyq] [attachment=2:1tw0sdyq]wszystkie wtyczki denso .jpg[/attachment:1tw0sdyq] |
![]() |
![]() |
![]() |
#208 |
![]() Zarejestrowany: 13-06-2005
Model: Mondeo BWY
Silnik: 20 TDCi 115 km
Rocznik: 2004
|
![]()
potwierdzam działanie anteny gps o którym pisze kolega xx33xx, delikatna modyfikacja wtyczki za pomocą ostrego noża i wszystko działa, problem tylko gdzie ją umieścić, jest na magnesie, więc trzyma się maski na zewnątz, ale nie wyglada oryginalnie...ja na razie przykleiłem ją przy zawiasie tylnej klapy(kombi), w mieście łapie dobrze, ale jak słabszy sygnał to czasami zrywa, więc szukam lepszego miejsca...
![]() |
#209 |
![]() Zarejestrowany: 24-09-2007
|
![]()
Wityam
Ja takze potwierdzam działanie anteny GPS z allegro za 39 PLN. Pozdrawiam Jacax |
![]() |
![]() |
![]() |
#210 |
![]() Zarejestrowany: 13-06-2005
Model: Mondeo BWY
Silnik: 20 TDCi 115 km
Rocznik: 2004
|
![]()
parę danych dotyczących modułu którego prześliczną fotę dał docento, też się na niego ślinię, numer fordowski 1510863 koszt 822 zeta, tydzien trzeba czekać...może ktoś ma lepsze ceny, dajcie cynk
![]() |
Tagi |
denso , focus , ford , map , nawigacja , radio , s-max , tmc |
|
|