![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#2121 |
|
ford::beginner
![]() Zarejestrowany: 02-06-2019
Model: Transit Courier
Silnik: 1.0 EB
Rocznik: 2018
|
witam , możecie mnie naprowadzić jak zrobić sync 3 który jest bez map aby je posiadał ? Widziałem takie coś ale bez instrukcji. Mam wersje 32GB
|
|
|
|
|
|
#2122 |
|
FORD|AUTHORIZED
![]() Zarejestrowany: 15-08-2014
Model: exKa/Fusx2/Foc
Silnik: Brak informacji
Rocznik: Brak informacji
|
Wymienić APIM na wersję z mapami, a ten sprzedać.
|
|
|
|
|
|
#2123 |
|
ford::advanced
![]() Zarejestrowany: 08-06-2023
Model: Escape
Silnik: 2.0
Rocznik: 2020
|
@[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]
Tutaj jest instrukcja, jak spolszczyć Sync3 wersję US 32GB MY20 (z Escape): [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]
Zwykle wychodzi taniej, niż wymiana APIMa. (Ale oczywiście potrzebny jest APIM, który ma możliwość nawigacji, nie napisałeś wyraźnie, czy nie masz map, bo nie ma opcji nawigacji, czy też jest to wersja z US, która po prostu nie ma europejskich map, ale ma możliwość nawigowania) Ostatnio edytowane przez teiksef ; 10-12-2024 o 16:22 |
|
|
|
|
|
#2124 | ||
|
FCP member
![]() Imię: Tadeusz
Model: Mitsubishi Outlander PHEV, C-max Energi (USA) PHEV
Silnik: 2.4 PB, 2.0 PB wolnossące cykl Atkinsona - hybryda plug-in
Rocznik: 2019, 2016
|
Cytat:
Cytat:
Zawsze też można podesłać sam APIM, to zrobię bez konieczności "doktoryzowania się". Oczywiście nie odradzam własnych prób (i błędów...) - każdy ocenia wartość swojego czasu wg własnych kryteriów...Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
|
#2125 |
|
|
Apim mam europejski po Polsku , antena gps jest tylko brak nawi bardzo mi to nie przeszkadza to i tak używam AA, ale bardziej interesowało mnie czy jest możliwość na takim apim puścić mapy
|
|
|
|
|
|
#2126 |
|
FORD|AUTHORIZED
![]() Zarejestrowany: 15-08-2014
Model: exKa/Fusx2/Foc
Silnik: Brak informacji
Rocznik: Brak informacji
|
Czekamy w takim razie na dobre rady kolegi "kulowego".
Skąd wiesz że masz APIM 32GB? |
|
|
|
|
|
#2127 |
|
|
NIE CYTUJEMY CAŁYCH POSTÓW W ODPOWIEDZI, A ZWŁASZCZA GDY ZNAJDUJĄ SIĘ BEZPOŚREDNIO NAD TWOIM !!!!!
MOŻNA UŻYĆ JESZCZE FUNKCJI "CYT. SELEKTYWNY" (część tekstu zaznaczonego) Bo taki kupiłem Ostatnio edytowane przez Speedo ; 12-12-2024 o 14:24 |
|
|
|
|
|
#2128 | ||
|
FCP member
![]() Imię: Tadeusz
Model: Mitsubishi Outlander PHEV, C-max Energi (USA) PHEV
Silnik: 2.4 PB, 2.0 PB wolnossące cykl Atkinsona - hybryda plug-in
Rocznik: 2019, 2016
|
Cytat:
Cytat:
Musi Kolega zdecydować się (dowiedzieć u kogoś ogarniętego...) co posiada faktycznie. Wg opisu może to być AMERYKAŃSKI APIM 32GB BEZNADZIEJNIE spolonizowany. Jeśli tak - to patrz post powyżej. Ten z "uwierającym" (niektórych...) cytatem. Zgadywanie z kolejnych "wynurzeń" kolegi nie ma sensu, wiec dla mnie EOT. Tak czy inaczej - doradzanie w powyższym kontekście "sprzedawania" i "kupowania" to historia o płocie i kuli...
Ostatnio edytowane przez tedi_k ; 11-12-2024 o 14:09 |
||
|
|
|
|
|
#2129 |
|
ford::advanced
![]() Zarejestrowany: 08-06-2023
Model: Escape
Silnik: 2.0
Rocznik: 2020
|
Part Number APIMa na pewno rozwiałby wątpliwości - jest na APIMie, albo w Forscanie.
|
|
|
|
|
|
#2130 |
|
|
Gdzie szukać tej beznadziejnej polonizacji bo zaintrygowało mnie to, z tego co sie bawiłem wszystko wygląda i jest przetłumaczone jak należy
|
|
|
|