![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#2131 | |
|
ford::advanced
![]() Imię: Adam
Model: BMW E38 - siódema ;)
Silnik: 3,5 V8
Rocznik: 1998
|
Cytat:
Ale najlepiej jakbyś podjechał gdzieś na normalny komputer a nie ELM...bo rózne kwiatki pokazuje a w rzeczywistości okazuje się cos innegoGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
#2132 |
|
ford::average
![]() Imię: Ernest
Model: VW GOLF
Silnik: 1.6 TDI (105KM)
Rocznik: 2011
|
Ile sobie liczycie za ta usluge "podlaczenia"
|
|
|
|
|
|
#2133 |
|
![]() Zarejestrowany: 16-06-2010
Model: Passat B7
Silnik: 1.4 TSI 160KM
Rocznik: 2014
|
Tę nakrętkę do zbiornika płynu chłodniczego kupiłem w Gezecie za 40 PLN brutto, 10 PLN taniej niż chcieli w Bemo. Samochód już ostygł, nowy korek założony, a ja pozdrawiam z Gorzowa Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
#2134 | ||
|
ford::advanced
![]() Imię: Adam
Model: BMW E38 - siódema ;)
Silnik: 3,5 V8
Rocznik: 1998
|
Cytat:
tylko kiedy chcesz wpaść, bo mamy straszny młyn- jak to przed długim łykendem a ja jestem dziś i dopiero od poniedziałku na miejscu. Bump: Cytat:
Nie no wiem że byłeś tam przejazdem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
#2135 | |
|
![]() Imię: Ernest
Model: VW GOLF
Silnik: 1.6 TDI (105KM)
Rocznik: 2011
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#2136 | ||
|
![]() Zarejestrowany: 16-06-2010
Model: Passat B7
Silnik: 1.4 TSI 160KM
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
|
#2137 | |
|
Energia z Zachodniopomorskiego
![]() Imię: Marta
Model: FOCUS GHIA, FOCUS MK3 TITANIUM, ECOSPORT ST LINE
Silnik: 1.8 TDCI, 1.6 Ecoboost 150 KM, 1.5 ECO BLUE 125KM
Rocznik: 2004,2012,2019
|
Cytat:
Stoję w gigantycznym korku jako ostatnia,zerkam we wsteczne lusterko,widzę rozpędzonego golfa który zbliża się do mnie nie zamierzając zwolnić.Myślę,kurcze nie wyhamuje...kolana mi zmiękły... Ale golf ku mojemu zdziwieniu nie zwalniając wjechał na chodnik i pociął wzdłuż stojących w korku aut i wbił się na rondo,mknąc dalej.Ja wiem że takie numery się zdarzają ale wiecie kto siedział za kierownicą??? KSIĄDZ!!! Ręce mi opadły.
|
|
|
|
|
#2138 |
|
![]() Zarejestrowany: 14-06-2011
Model: S-Max Titanium
Silnik: 2.0 TDCI 140KM
Rocznik: 2008
|
Może miał pilne wezwanie, a po nowym roku podobno mają mieć fioletowe koguty na dach.
FORD S-Max Tytanium 2.0 TDCI 140 KM Detykacja dla AdamJ, MlekoLowickie i innych Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa, żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować. Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń, złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń. (JP II) |
|
|
|
|
|
#2139 |
|
ford::professional
![]() Imię: Jacek
Model: Galaxy '14
Silnik: 2.0 TDCI 163KM
|
...nieznane są drogi Pana...
|
|
|
|
|
|
#2140 |
|
![]() Zarejestrowany: 12-05-2007
Model: Passat
Silnik: Delta Machine
Rocznik: 25.07.2013.
|
Spieszyło mu się na samolot.... na dominikanę.
|
|
![]() |
| Tagi |
| spam , zachodniopomorskie |
|
|