![]() |
|
Dołącz teraz!
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
![]() |
#2141 |
FORD|ZAWODOWIEC
![]() Imię: Marcin
Model: Mondeo MK5
Silnik: 2,0TDCI
Rocznik: 2015
|
![]()
No to znajdziemy i coś dla Ciebie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2142 |
Junior Moderator
![]() Zarejestrowany: 09-09-2004
Model: S-Max
Silnik: 2.0 TDCI
Rocznik: 2008
|
![]()
no, teraz widzę, teraz tak, jutro krosujemy pajączka Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ale najpierw wyjmę z kartona wiązkę od galaka, którą kupiłem na kable do HCM, tam chyba był pajączek AB odpowiedni...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2143 |
ford::average
![]() Imię: Łukasz
Model: Mondeo MK4
Silnik: 2,0 TDCI
|
![]()
A ktoś może miał tak ?
Po aktualizacji NX SD plikami schwarz , GPS zgłupiał pokazuje ze jestem w Niemczech po ręcznym podaniu lokalizacji jest ok oraz co gorsze klimatyzacja przestała częściowo działać ? dwa lewe nawiewy wieją zimnym zaś prawe ciepłym, nie idzie także przełączyć nawiewu np na szybę miał tak ktoś ?
![]() |
#2144 |
FORD|ZAWODOWIEC
|
![]()
Próbowałeś odłączyć akumulator na 15 minut ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2145 | |
ford::average
![]() Imię: Łukasz
Model: Mondeo MK4
Silnik: 2,0 TDCI
|
![]() Cytat:
Wszystko wróciło do normy :-)
![]() |
![]() |
#2146 | |
Junior Moderator
|
![]() Cytat:
zastanawiające jest to, że jak się wejdzie w radio w "menu" "voice control" "languages" to pokazują się różne języki ale są wyszarzone, nie można sobie wybrać żadnego, może to wina braku płyty z mapą, nie wiem, poczekam na mapę... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2147 |
FORD|ZAWODOWIEC
|
![]()
Ej,no było o tym wiele razy bez mapy nie ma VC Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2148 |
Junior Moderator
|
![]()
JACIEKRECE to teraz mi mówicie jak pol auta rozebrałem??? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. zart
z Panem Pajączkiem musiałem wrócić do wersji poprzedniej 1-5 2-6 bo w telefonie mnie nie słyszeli Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. a może trzeba mu dołożyć 3-7 i 4-8? zworki niby mam gotowe... będę się martwił jak włoże mapy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2149 |
ford::expert
![]() Imię: Artur
Model: było Mondeo mk4, jest Fiesta mk7, EDGE
Silnik: 1.25 , 2.0
Rocznik: 2014, 2019
|
![]()
jak 8 pin to o ile dobrze pamiętam to trzeba.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2150 |
Junior Moderator
|
![]()
ok, czyli mostkuję górny rząd 4 pinów z dolnym pojedyńczo, równolegle... dobrze, że rwanie schowka mam opracowane do perfekcji Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
ale na razie czekamy na mapki Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. aha jakby ktoś miał sprzedać albo wypożyczyć na chwilę mapę 2008 to byłbym zobowiązany... -> [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]
![]() [Regulamin] [Zasady zamieszczania ogłoszeń o sprzedaży części] [Jak pisać zgodnie z zasadami panującymi na forum] [Zmiana tytułu tematu] [Zasady zamieszczania ogłoszeń o sprzedaży pojazdu] Ostatnio edytowane przez Speedo ; 15-02-2015 o 19:13 |
![]() |
![]() |
![]() |
Tagi |
blaupunkt , kuga , mondeo mk4 , navigacja , nawigacja , radio |
|
|