![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#2161 | |
|
FCP member
![]() Imię: Tadeusz
Model: Mitsubishi Outlander PHEV, C-max Energi (USA) PHEV
Silnik: 2.4 PB, 2.0 PB wolnossące cykl Atkinsona - hybryda plug-in
Rocznik: 2019, 2016
|
Cytat:
BTW - dzisiaj został odesłany do kolegi z równoległego wątku APIM po analogicznej naprawie. Niezbędne jest wymontowanie APIM i wysłanie samego APIM (bez ekranu i kabelka LVDS) np. paczkomatem. Odsyłam zwyle następnego dnia roboczego "naprawiony" APIM z aktualną wersją softu 3.4 i aktualnymi mapami (ciągle F13...) oraz albo "odblokowany" do samodzielnego wgrania ulubionych przez siebie "modów" albo z wgranym standardowym zestawem "modów", jaki ja używam.
|
|
|
|
|
#2162 |
|
ford::amateur
![]() Zarejestrowany: 03-12-2020
Model: Focus mk3 ST-Line
Silnik: 1.5 ecoboost
Rocznik: 2017
|
Hej, zaktualizowałem Sync3 z oficjalnej strony Forda przez USB z 2.2 do 3.0 23219 chcąc później wgrać nowe mapy, ale wersja 3.0 ma takie lagi, że niemal nie idzie jej używać. Czy w takim przypadku mogę jeszcze coś samodzielnie kombinować, czy zostaje mi tylko szukać pomocy w warsztatach?
Zrobiłem przywrócenie ustawień, włożyłem jeszcze raz tego samego pendrive, by nadpisać pliki, ale nic to nie pomogło. |
|
|
|
|
|
#2163 |
|
FORD|AUTHORIZED
![]() Zarejestrowany: 15-08-2014
Model: exKa/Fusx2/Foc
Silnik: Brak informacji
Rocznik: Brak informacji
|
My tu wszyscy korzystamy z 3.4.xxx i wgrywamy sami, bez "warsztatów".
|
|
|
|
|
|
#2164 |
|
ford::beginner
![]() Zarejestrowany: 18-03-2021
Model: Ford escape
Silnik: 1.5
|
Zrób na 3.4 i po kłopocie
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
|
#2165 | |
|
![]() Imię: SEBASTIAN
Model: Kuga
Silnik: 2.0 150km
Rocznik: 2018
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#2166 | |
|
FCP member
![]() Imię: Tadeusz
Model: Mitsubishi Outlander PHEV, C-max Energi (USA) PHEV
Silnik: 2.4 PB, 2.0 PB wolnossące cykl Atkinsona - hybryda plug-in
Rocznik: 2019, 2016
|
Cytat:
Jak się nie ma wiedzy i umiejętności, to można chałupę spalić przy próbie zagotowania wody na herbatę!Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Reformat sam z siebie jest "bardzo bezpieczny" bo będzie "siedział w urządzeniu" do czasu aż mu się uda skutecznie wgrać jakiś system. Czyli "w razie W" nie będzie można słuchać radia, bo na ekranie Sync3 cały czas będzie ekran reformatera z proptem o włożenie pendrive...
|
|
|
|
|
#2167 |
|
|
Zawsze istnienie obawa przed niepowodzeniem
Pamiętaj robisz wszystko na własną odpowiedzialność Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
|
#2168 |
|
![]() Imię: Irek
Model: Fiesta Mk8 52kW
Silnik: 1.0
Rocznik: 2018
|
Witam, szukam jakiegoś specjalistę z okolic BB, Tychów w celu aktualizacji sync. Ciągle wyrzuca Err12, nie pomagają formatowania, programiki do czyszczenia pamięci, jak na razie mnie to pokonało. Stąd szukam kogoś w okolicy do wsparcia.
Pozdrawiam |
|
|
|
|
|
#2169 |
|
FORD|ZAWODOWIEC
![]() Zarejestrowany: 13-02-2004
Model: Focus mk4
Silnik: 1.5L EcoBoost /150KM
Rocznik: 2019
|
Witam
W Katowicach jest Tedi_K Napisz jeszcze jakie auto, bo z miniatury nic nie wynika, a może to mieć znaczenie pozdrawiam
|
|
|
#2170 |
|
|
Znam takiego napisz