![]() |
|
Dołącz teraz!
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
![]() |
#2161 |
ford::average
![]() Imię: Bartek
Model: Kuga ST-Line X
Silnik: 1,5 EB 150 KM
Rocznik: 2021
|
![]()
też tak mam pewno jakiś błąd jest na stronie bo z jakieś dwa tygodnie temu normalnie pobierałem aktualizacje map
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2162 |
FORD|ZAWODOWIEC
![]() Zarejestrowany: 13-02-2004
Model: Focus mk4
Silnik: 1.5L EcoBoost /150KM
Rocznik: 2019
|
![]()
Witam
link do aktualizacji Sync 3 (do wersji 3.4.23188 ) na stronie Forda (ok. 3 GB) [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] ------------------------------------------------------- link do map F13 na stronie Forda (ok. 23 GB) [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] -------------------------------------------------------- plik do pobrania po aktualizacji map F13 - generuje plik XML (do zgłoszenia na stronie Forda) (ok. 48 kB) => więcej info: [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] --------------------------------------------------------- instrukcja aktualizacji na pierwszej stronie wątku [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] pozdrawiam
------------------------------------------------------------------ INSTRUKCJE.pdf / nowy eTIS / chemia_Forda / Ostatnio edytowane przez arturek ; 04-01-2025 o 20:15 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2163 | |
![]() Imię: Andrzej
Model: Focus MK3
Silnik: 1.6
Rocznik: 2014
|
![]() Cytat:
wrócę do tematu, bo to jest cenna informacja dla mnie (dzięki!). U mnie też po aktualizacji do F13 zniknęło TMC i tak się zastanawiam czy np. reformat do F12 pomoże? Próbował ktoś takiego kroku czy jednak problem "bo u forda wygasło" już dotyczy również F12 i nie warto ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2164 |
FORD|ZAWODOWIEC
|
![]()
Witam
Ja "odpuściłem" temat => ze względu na błędy fabrycznych map i tak jeżdżę częściej na Google Maps. Poczekam na aktualizację do F14 - może poprawią pozdrawiam Arturek
![]() |
#2165 |
ford::beginner
![]() Imię: Olaf
Model: Ford transit custome
Silnik: Diesel
Rocznik: 2018
|
![]()
Witam,
Zaktualizowałem syna 3 wywaliło mi mapy, przy pobieraniu pliku z internetu po przez stronę forda pobiera mi plik zip 44kb a po rozpakowaniu ma wagę kilku GB, po włożeniu do USB w aucie przeprowadza jakąś instalację mapy i informuje że 1 część zakończona żeby wyłączyć i włączyć zapłon po tej czynności wraca ten sam komunikat i tak w kółko Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Ostatnio edytowane przez arturek ; 29-12-2024 o 19:25 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2166 | |
FORD|ZAWODOWIEC
|
![]() Cytat:
Podałem link powyżej - pobierz ten plik, rozpakuj, zainstaluj Pendriva generujesz na komputerze z Windows czy jakimś aplowskim wynalazku? pozdrawiam Arturek
![]() |
![]() |
#2167 |
|
![]()
Dziękuję Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#2168 |
![]() Imię: Bartek
Model: Kuga ST-Line X
Silnik: 1,5 EB 150 KM
Rocznik: 2021
|
![]()
U mnie już działa i można ze strony forda pobrać mapy
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2169 |
|
![]()
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Witaj, po próbie instalacji twojego pakietu mam taki komunikat Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Moja wersja Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Ostatnio edytowane przez SRS ; 31-12-2024 o 17:24 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2170 |
FORD|ZAWODOWIEC
|
![]()
Witam
Jeśli dobrze widzę, to masz Sync w wersji 3.0.23219 ? Ford na stronie aktualizacji pisze, żeby przed aktualizacją map do F13, zaktualizować system do najnowszej wersji czyli 3.4.23188 Nie wiem jakie masz auto, czy Sync fabryczny i czy europejski => mapy są do systemu 3.4 , a raczej nie 3.0 Ja udostępniłem oryginalne aktualizacje: a) systemu Sync 3 do wersji 3.4.23188 b) mapy F13 współpracujące z powyższą wesją systemu [DODANO] Doczytałem - masz Transita => nie wiem jak tam jest , znajomy ma Transita 2019 i tam były jakieś inne aktualizacje pozdrawiam Arturek
------------------------------------------------------------------ INSTRUKCJE.pdf / nowy eTIS / chemia_Forda / Ostatnio edytowane przez arturek ; 31-12-2024 o 12:04 |
![]() |
![]() |