![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#211 |
|
ford::advanced
![]() Zarejestrowany: 26-10-2014
Model: Focus MKII
Silnik: 2.0 Tdci
Rocznik: 2005
|
Spraw wyjaśniona,
@[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]
ma rację.
Teraz pytanko czy zwykłym Elmem 327 od Mari podłączę Fusiona by przejrzeć błędy w sterownikach?. Z Focusem i MK4 działa świetnie. |
|
|
|
|
|
#212 | ||
|
FCP member
![]() Imię: Tadeusz
Model: Mitsubishi Outlander PHEV, C-max Energi (USA) PHEV
Silnik: 2.4 PB, 2.0 PB wolnossące cykl Atkinsona - hybryda plug-in
Rocznik: 2019, 2016
|
Cytat:
Nadal chętnie bym popatrzył na opis w etis pod Twoim VIN... Jak nie tajemnica, to podeślij... Cytat:
Ostatnio edytowane przez tedi_k ; 07-08-2017 o 14:16 |
||
|
|
|
|
|
#213 |
|
|
Za jakiś czas podeślę VIN. Z tego co się dowiedziałem w jednym z salonów ponoć amerykańce tak nazywali system monitorowania strefy auta który jest dostępny z Blisem.
Chcę przygotować się na małą wyprawkę dla auta. Filtr oleju zamówiłem, olej również kupiłem Castrola od Forda 5w30 z odpowiednią klasą lepkości, nie wiem tylko jak z filtrem paliwa w Fusionie 2.0EB czy jest wymienialny czy też nie oraz jaki olej idzie do skrzyni biegów i czy są jakieś filtry do niej dostępne u nas na rynku. Coś ktoś wie na ten temat ?. Ostatnio edytowane przez mik99 ; 07-08-2017 o 14:51 |
|
|
|
|
|
#214 | |
|
FCP member
![]() Imię: Tadeusz
Model: Mitsubishi Outlander PHEV, C-max Energi (USA) PHEV
Silnik: 2.4 PB, 2.0 PB wolnossące cykl Atkinsona - hybryda plug-in
Rocznik: 2019, 2016
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#215 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#216 |
|
ford::beginner
![]() Imię: Maciej
Model: Fusion Titanium
Silnik: 2.0 EB
Rocznik: 2015
|
Mam temat zbliżony do tego, który poruszał
@[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]
.
Muszę dokupić prawe lusterko do swojego samochodu. Wiązka ma 14 przewodów. Auto nie posiada systemu BLIS, ale jedyne lusterka z 14-pinową wtyczką jakie znajduję na allegro są wyposażone w BLIS. Czy jeżeli nie posiadam tego systemu to lusterko po prawej stronie jest całkowicie płaskie, czy posiada w prawym górnym roku dodatkowe lusterko przeznaczone dla martwej strefy? Dodam, że lusterko lewe jest podgrzewane więc ma na sobie ikonkę podgrzewania. Lewe też powinno ją mieć? Nie mogę znaleźć zdjęć jak powinno to lusterko wglądać... |
|
|
|
|
|
#217 | |
|
|
Cytat:
-tafla szkła jest płaska ma system BLIS, -wydzielona strefa likwidacji martwego pola, standard. Nie wiem jak to będzie działało kiedy np obudowa będzie inna a wkład inny. |
|
|
|
|
|
|
#218 |
|
ford::professional
![]() Zarejestrowany: 25-02-2004
Model: mk5 mk3 mkI
Silnik: 2,0, V6 1,8
Rocznik: 15,04 95
|
często za oceanu taki lusterka są montowane może oni nie z tej strony południka i maja zeza Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. zerknijcie na aukcje często mają takie lusterka
|
|
|
|
|
|
#219 | |
|
Moderator
![]() Imię: Robert
Model: Fiesta
Silnik: 1.4L Duratec 16V PFI
Rocznik: 3/2012
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#220 | |
|
ford::beginner
![]() Imię: Maciej
Model: Fusion Titanium
Silnik: 2.0 EB
Rocznik: 2015
|
Cytat:
Chyba najwygodniej będzie je kupić jednak w USA... Zapomniałem dodać, że lusterka u mnie mają opcję auto-dimming. Czy to jest standard dla wszystkich lusterek w Fordzie Fusion/Mondeo MK5? |
|
|
|
|
![]() |
| Tagi |
| amortyzatory wymiana , blis , fusion , lusterka |
|
|