![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#211 |
|
ford::professional
![]() Imię: Michał
Model: Audi A6 Allroad C8
Silnik: 3.0 TDI 349KM
Rocznik: 2019
|
Ano... wiec nie czekaj na zime tylko na pierwszy deszcz, pedal w podloge i pewnie zamrygaja Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
P.S. Na suchym oczywiscie tez sie wlacza, tylko troche mocniej trzeba depnac...
|
|
|
#212 |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 30-03-2011
Model: S-MAX
Silnik: 2,0 TDCi
Rocznik: 2006
|
Lipa nie mam pojęcia o co z tym chodzi :/
To chyba żyje własnym życiem :/ Jakieś dwa dni temu znowu się otworzyły po otwarciu, a tak to nie otwierały się , chyba otwierają się wtedy jak mają jakiś błąd Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
|
|
#213 |
|
ford::expert
![]() Zarejestrowany: 04-11-2008
Model: S-max Titanium S 163KM (na razie)
Silnik: 2.0 tdci
Rocznik: 2012
|
Nie wiem o co biega w instrukcji z tym opisem:
Lusterka zewnętrzne składane elektrycznie Automatyczne składanie i rozkładanie Wskazówka: Jeżeli lusterka zostały złożone za pomocą ręcznego przycisku składania, można je ponownie rozłożyć jedynie za pomocą przycisku. Lusterka złożą się automatycznie, gdy zaryglujesz pojazd za pomocą kluczyka, zdalnego sterowania lub polecenia systemu zamka centralnego bez kluczyka. Lusterka rozłożą się, gdy odryglujesz pojazd za pomocą kluczyka, zdalnego sterowania, polecenia systemu zamka centralnego bez kluczyka, wewnętrznej klamki drzwi kierowcy lub po uruchomieniu silnika.
|
|
|
#214 |
|
ford::advanced
![]() Imię: Paweł
Model: S-max/QQJ11
Silnik: 2.0 TDCi 185KM/400Nm by Heko /DIG-T
Rocznik: 2009/2016
|
Jeżeli złożysz je "ręcznie" czyli przyciskiem to rozłożą się tylko po jego ponownym naciśnięciu. Jeżeli pilotem przy zamykaniu to automatycznie się rozłożą przy otwieraniu również z pilota..
nie wiem czy prościej niż w instrukcji Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
|
|
#215 |
|
|
No to rozumiem hehe Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ale chodzi o to że przyciskiem mogę rozłożyć i złożyć ale nie wiem co mam zrobić żeby udało mi się to z pilota?
Jak przytrzymuje klawisz otwarcia/zamknięcia to tylko szyby idą wszystkie góra / dół... Czuje że trzebaby to ustawić w ASO jak coś,ale u Radka to w ogóle cyrki jakieś Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. u mnie się jeszcze nigdy z pilota nie ruszyły...Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
#216 |
|
|
mowa jest o szybach czy lusterkach?Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
|
|
#217 |
|
|
No piszemy teraz o lusterkach,ale wnioskuje z instrukcji że składają się one razem z zamykaniem drzwi z pilota przez 1 naciśniecie krótkie....ale ani tak ani trzymając guzik na pilocie - do szyb domykania nic sie u mnie nie dzieje...
|
|
|
#218 |
|
|
Zgadzam się i potwierdzamGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Jest tak jak mówisz.
Byłem w serwisie i powiedzieli że nie można tego wyłączyć, tak żeby nie składało się przy każdym otwarciu i zamknięciu. Można wyłączyć z jakiejś tak jakby z kostki tylko że s kompa i nie będzie wtedy działał nawet przycisk. Mnie taka opcja nie urządza. Wiec na dzień dzisiejszy lusterka machają po kilka razy na dzień. Prawy silniczek już popiskuje:/ BTW. Roboczo godzina w wwa 215 zł.. |
|
|
|
|
|
#219 |
|
|
Heh no właśnie u Ciebie nie można tego wyłączyć,a u mnie włączyć przez nas,tylko tak jak słyszałem i myślałem - w ASO za nie małą kapustkę...no nic trudno,lepiej przyciskiem niż ręką mam je składać.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Dla jasności...u siebie Ty jak raz naciśniesz kłudkę na kluczyku to otwierają sie drzwi centralem i lusterka wtedy reagują razem z nim tak?
|
|
|
#220 |
|
|
Tak. A jak zamykam to składają się razem z centralnym a chciałbym sam decydować kiedy mają się złożyć. Np na wąskim parkingu albo na noc.
|
|
|
|
![]() |
|
|
|