![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#211 | |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 05-08-2006
Model: Focus
Silnik: 2,0 TDCI
Rocznik: 2008
|
Cytat:
czekamy na kolejne propozycje :592:
|
|
|
|
#212 |
|
ford::advanced
![]() Zarejestrowany: 11-11-2008
Model: Focus
Silnik: .
Rocznik: .
|
@stew66 jestem za takimi tabliczkami. Po zlocie w Krakowie, dopiero po czasie dochodziłem kto jechał którym autem...bo na trasie jak wołałem na CB to chyba niektórych pomyliłem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Wodniaka wołałem, a to był kto inny Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Sory Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A co do miejsca... to byłem tam ostatnio i obawiam się, że się tam nie zmieścimy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. A te rejony to nie Kryspinów, gdzie okoliczna łąka posłuży za parking Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Oczywiście, część osób może nie dopisać osobiście, ale trzeba być przygotowanym na każdą ewentualność. Wierzę w dopracowanie szczegółów przez @jagrall`a, nie gniewaj się to z czystej troski o współziomków Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
MODYFIKACJE I NAPRAWY FOCUSA GALERIA ZDJĘĆ Stacja Bazowa GLIWICE ---> Beblaki Gliwice <--- www.BEBLAKI.pl Ostatnio edytowane przez kaczozord ; 07-08-2009 o 17:25 |
|
|
|
|
#213 | |
|
|
Cytat:
Wybaczcie...nie mogłem się powstrzymać.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Post miesiąca..Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
#214 |
|
![]() Imię: WR
Model: Ford Focus ST-Line
Silnik: 1.5 EcoBoost 150>195KM 340Nm
Rocznik: 2018/2019
|
Tak jak pisałem kilka postów wcześniej, uważam że oznakowanie (przynajmniej na czas zlotu) naszych pojazdów z pod znaku "błękitnego owalu" jest jak najbardziej trafnym pomysłem, jak wspomniał kolega "kaczozord" trudno było zapamiętać wszystkich poznanych kolegów (i koleżanki:-) na spotkaniu w Kryspinowie. Oznakowane pojazdy i ich właścicieli będzie można szybciej identyfikować , a zarazem integrować się. Pozdrawiam wszystkich.
|
|
|
|
|
#215 | |
|
![]() Imię: Tomek
Model: Mondeo
Silnik: 2,0
Rocznik: 2015
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#216 |
|
ford::expert
![]() Zarejestrowany: 05-03-2007
Model: Mondeo mk5 Vignale
Silnik: 2,0 ecoblue AWD
Rocznik: 2020
|
Już zapytałem redakcję Auto Świat o możliwość umieszczenia informacji o naszym pikniku. Myślę, że mogłem ? :/
|
|
|
|
|
#217 |
|
|
Myślę, że warto byłoby też napisać do TURBO RAPORT.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jak AŚ Ci odpisze to daj znać na forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Pozdrawiam! |
|
|
#218 |
|
![]() Zarejestrowany: 02-03-2009
Model: Ford Focus 3D
Silnik: 1.6
Rocznik: 1999
|
kiedy bedzie ten szablon do tablic?czy moze beda one rozdawane juz ma miejscu?tym ktozy sie wpisali na liste?
|
|
|
|
|
#219 |
|
![]() Zarejestrowany: 16-06-2009
Model: Mondeo IV
Silnik: 2.0 benz.
Rocznik: 2009
|
Zawiadomię lokalną gazete "Nowiny Zabrzanskie", zapewne ktoś się pojawi Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
|
#220 |
|
![]() Zarejestrowany: 07-09-2008
Model: Mondeo 1
Silnik: 1.8 16V benzynka + podtlenek :)
Rocznik: 1996
|
jagrall jako organizator przygotuj się do jakiegoś wywiadu ^^ no i ładnie się ubierz bo paparazzich nie zabraknie ^^
![]() |
|
|
|