![]() |
|
Dołącz teraz!
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
![]() |
#2191 |
ford::amateur
![]() Imię: Jacek
Model: Escape
Silnik: 2,0 ecoboost
Rocznik: 2017
|
![]()
Szukam na Podkarpaciu kogoś kto przelutuje kość 64gb z softem Eu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2192 | |
FCP member
![]() Imię: Tadeusz
Model: Mitsubishi Outlander PHEV, C-max Energi (USA) PHEV
Silnik: 2.4 PB, 2.0 PB wolnossące cykl Atkinsona - hybryda plug-in
Rocznik: 2019, 2016
|
![]() Cytat:
Po drugie - i tak trzeba wyjąc APIM, więc można (trzeba...) to zrobić "wysyłkowo". Nie ma znaczenia czy to "podkarpacie"... Można skontaktować się z Łukaszem pod Wieliczką - tel 660 842 033 - robi to "taśmowo". Warunek - APIM 32GB (wtedy "jeden Pan Bóg wie po co"...) albo dowolny inny, ale z zamontowanym ukałdem żyroskopu i pełną pmięcią RAM 2GB (4 kostki RAM). Chyba już nikomu w dzisiejszych czasach nie chce się bawić w uzupełnianie żyroskopu (ze sporą "kupką" elementów biernych SMD...) oraz lutowanie brakujących kości RAM...
------------------------------------------------------------------------------------------------ Nadal tu jestem ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez tedi_k ; 14-01-2025 o 17:18 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2193 |
ford::advanced
![]() Zarejestrowany: 08-06-2023
Model: Escape
Silnik: 2.0
Rocznik: 2020
|
![]()
Mnie zastanawia, czy to potrzeba posiadania naprawdę pełnego pokrycia Europy, czy po prostu nieświadomość, że można na 32GB wrzucić tylko część map...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2194 |
![]() Zarejestrowany: 03-12-2024
Model: S-Max
Silnik: diesel 2.0
Rocznik: 2008
|
![]()
Mam S-Maksa, rocznik 2017. Zupgrade'owałem sobie SYNC-a 3 z wersji 2.2 do wersji 3.0 (kompilacja 23219_Product). Teraz próbowałem powyższego upgrade'u do 3.4, ale radio stwierdziło, że sprzęt jest niekompatybilny. Jest jakaś wersja nowsza od 3.0, którą mógłbym wgrać?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2195 | |
ford::average
![]() Zarejestrowany: 10-01-2019
Model: Fusion
Silnik: 2.0
Rocznik: 2014
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2196 |
![]() Zarejestrowany: 03-12-2024
Model: S-Max
Silnik: diesel 2.0
Rocznik: 2008
|
![]()
NIE CYTUJEMY CAŁYCH POSTÓW W ODPOWIEDZI, A ZWŁASZCZA GDY ZNAJDUJĄ SIĘ BEZPOŚREDNIO NAD TWOIM !!!!!
MOŻNA UŻYĆ JESZCZE FUNKCJI "CYT. SELEKTYWNY" (część tekstu zaznaczonego) A reformat trzeba wygenerować CyanLabsem czy można to zrobić ręcznie? Jeżeli chodzi o cel, to liczyłem, że może Android Auto zacznie mi działać po WiFi albo FordPass uzyska zdalny dostęp do auta, ale nie wiem, czy to w ogóle tak działa. Dla samego ładniejszego GUI mogę chwilę pokombinować, ale jak jest ryzyko sceglenia systemu, to pewnie sobie daruję. Ostatnio edytowane przez Speedo ; 15-01-2025 o 13:47 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2197 |
ford::advanced
![]() Imię: Wojtek
Model: Ford Fusion USA
Silnik: 2.0 240KM
Rocznik: 2015
|
![]()
NIE CYTUJEMY CAŁYCH POSTÓW W ODPOWIEDZI, A ZWŁASZCZA GDY ZNAJDUJĄ SIĘ BEZPOŚREDNIO NAD TWOIM !!!!!
MOŻNA UŻYĆ JESZCZE FUNKCJI "CYT. SELEKTYWNY" (część tekstu zaznaczonego) AndroidAuto nie będzie działało po WiFi bez dodatkowej przystawki FordPass nie zawsze chce działać. W Twoim aucie możesz bez problemu robić pena przez Cyan. Ostatnio edytowane przez Speedo ; 15-01-2025 o 13:48 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2198 |
ford::average
![]() Imię: Jacek
Model: Focus MK IV Vignale
Silnik: 1.5L Dragon
Rocznik: 2019
|
![]()
Panowie a ja troche z innej beczki. Prawidłowo zainstalowały się mapy w wersji F13. Plik dziennika również został wygenerowany ( za pomocą narzędzia Forda). Jednakże w żaden sposób nie aktualizuja się informacje o bieżącej wersji map po wgraniu tego pliku na stronie Forda.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2199 |
ford::beginner
![]() Imię: Konrad
Model: Galaxy
Silnik: 2.0ecoblue 190km 8aut
Rocznik: 2020
|
![]()
Dzień dobry.
Pobrałem najnowsze mapy w sync3. (Aktualizacja z 26.01.2025) Zainstalowałem zgodnie z instrukcjami z USB. Po zainstalowaniu, pojawił się komunikat że mapy zostały uaktualnione i wszystko przebiegło pomyślnie. Po 10 min na wyświetlaczu pojawił się komunikat że nawigacja nie działa i trzeba udać się do dealera Ford. Ktoś wie jak przywrócić do poprzedniej wersji? Jeżeli będę musiał jechać do Bemo w Szczecinie i zapłacić z własnej kieszeni mocno się zdenerwuje.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2200 |
FORD|AUTHORIZED
![]() Zarejestrowany: 15-08-2014
Model: exKa/Fusx2/Foc
Silnik: Brak informacji
Rocznik: Brak informacji
|
![]()
Podjedź do Maca na kawe, zamknij auto, wypij spokojnie kawe, wróć do auta i napisz czy pomogło.
|
![]() |
![]() |