![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#221 |
|
ford::amateur
![]() Imię: Wojciech
Model: Ford Mondeo
Silnik: był 1.8, jest 2.0 DuraTec
Rocznik: 2002
|
Siema
Wojciech, Zielona Góra. Mk3 kombi GHIA 2002. Kupiłem miesiąc temu, silnik 1.8 125. Okazało się, że kocha olej jednak było juz za późno na reanimację. Teraz jestem szczęśliwym (odpukać) posiadaczem mondeŁo Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. z silnikiem 2.0. Przekładka poszła gładko, wszystko śmiga jak należy. I 145 KM to już jest fajna moc ! Pozdrawiam |
|
|
|
|
|
#222 |
|
|
Witam na imię mam mateusz jestem z poznania dokładniej z grunwaldu miło mi że mogę dołączyć do fanów oraz posiadaczy gablot z tej marki Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
obecnie jestem szczęśliwym posiadaczem mondeo 97 rok 1,8 benzynka w kaście liftback Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. w wolnej chwili wstawie zdjęcie mojego rumakaGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. do zobaczenia na zlotach fordowicze Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. pozdrawiam mati |
|
|
|
#223 |
|
|
Witam wszystkich !
Mam na imie Magdalena i jeżdże fordem mondeo mk3 kombi 2001 r, jestem z Poznania. Wczesniej jezdzilam escorcikiem 99r. hatchbak. Niebawem wstawie wiecej zdjęć. Pozdrawiam Madzia Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
#224 |
|
|
Dzień dobry,
W piątek 13. listopada dołączyłem do grona posiadaczy Fordów. Nabyłem Focusa Mk 2 z 2004 roku, 2.0 TDCI, 5 drzwi. Miłość od pierwszego wejrzenia! Będę raczej konsumentem Forda i Forum, bo mam dwie lewe ręce i wolę samochody oddawać w ręce lepiej się na nich znających. Focusa wybrałem z uwagi na sylwetkę i bardzo dobre wspomnienia z eksploatacji Forda Focusa Kombi i Forda Fiesty jako tzw. pasożyt kierownika. Szerokiej drogi, Hubert aka NH2501 |
|
|
|
#225 |
|
ford::beginner
![]() Imię: Radek
Model: Mondeo MK4
Silnik: 2.0 TDCI
Rocznik: 2009
|
witam,
jestem radek z poznania,Mondeo MK4 black z 2009 po modach. wczesniej była vetra b sedan też po modach,,, pozdrawiam |
|
|
|
|
|
#226 |
|
![]() Zarejestrowany: 03-11-2015
Model: Focus Active
Silnik: EB 1.0 125KM
Rocznik: 2019
|
No to pora na mnie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Grzegorz z Kórnika, właśnie w tym tygodniu odbieram Fieste EB 1.0 100KM, poprzednio Grande Punto Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
|
|
#227 |
|
![]() Imię: Adam
Model: Galaxy
Silnik: 2.3
Rocznik: 2001
|
Witam
Adam z P-n czarna galatyka 2.3 z kuchenką Ostatnie 7 lat spedzone w roznych mondkach Zostalem wierny marce :-) |
|
|
|
|
|
#228 |
|
ford::average
![]() Imię: Grzegorz
Model: Galaxy MK3
Silnik: 2.0 TDCI
Rocznik: 2009
|
Shimano!
Grzegorz z Poznania, od 2007 do tego sierpnia pomykałem Fordem Focusem MK1 2.0 Ghią w kombi, aktualnie latam Galaktyką MK3 2.0 TDCI w automacie. |
|
|
|
|
|
#229 |
|
![]() Imię: Paweł
Model: Focus Mk1
Silnik: 1.8
Rocznik: 1999
|
Witam!
Z tej strony Paweł z Gniezna pomykam sobie Focusem Mk1 z 99r, kombi w benzynie, silnik 1.8 Plany na Fokę mam ambitnę Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. wraz z postępem prac będe dodawał zdjęcia ! Czekam na sugestie co można stosunkowo łatwo i niedużym kosztem usprawnić Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
|
|
#230 |
|
![]() Imię: Dawid
Model: S-max Titanium S ST
Silnik: 2.0 163KM
Rocznik: 2010
|
Witam.
Dopiero co kupiłem S-maxa choc juz dawno chodził mi po głowie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ford S-max lift 2010 , TDCI 2.0 163KM , Titanium S . Modyfikacje rozpocząłem zaraz po zakupie auta. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Dawid z Poznania |
|
|
|
![]() |
|
|
|