![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#221 | |
|
ford::expert
![]() Zarejestrowany: 03-08-2006
Model: MONDEO
Silnik: 1,8 PB
Rocznik: 2001
|
Cytat:
Opony mam jeszcze 16" - a za ile sprzedajesz swoje felgi GHIA?
|
|
|
|
#222 |
|
ford::beginner
![]() Zarejestrowany: 14-04-2007
|
btw - widzę, że kolega z białego - może jakiś spocik. będę tam w ostatnim tygodniu maja.
mam instalację GC na akademii medycznej. zresztą - ostatni weekend też tam spędziłem... |
|
|
|
|
|
#223 | |
|
ford::advanced
![]() Imię: Alek
Model: ST220
Silnik: MEBA
Rocznik: 05
|
Cytat:
A tak wogóle to opinie o szerszych oponach/większych felgach przewijają się tak często że możnaby zrobić przyklejony temat. |
|
|
|
|
|
|
#224 |
|
ford::amateur
![]() Zarejestrowany: 29-05-2007
|
Witam
W zeszłym tygodniu kupiłem Mondeo Ghia 2004 z TravelPilotemEX Autko pociągnąłem z Niemiec i niestety radio obsługiwane jest w języku niemieckim. Dwa dni temu padło tzn.po włączeniu z "palca" wyłącza się. Na chwilę pokazuje się jakiś komunikat i koniec. Proszę pomóżcie P.S. Może ktoś z kolegów posiada instrukcję w języku polskim, chętnie odkupię ksero.
|
|
|
#225 |
|
![]() Zarejestrowany: 24-01-2007
|
Zresetuj je. Odłącz na chwile akumulataro. Radio to lubi się zawiesić. Też tak miałem.
|
|
|
|
|
|
#226 |
|
ford::amateur
![]() Zarejestrowany: 29-05-2007
|
Mówisz twardy reset?
Tak też mi polecił któryś z kolegów ale nie mam doświadczenia z samochodami nafaszerowanymi elektroniką i przyznam się że trochę się bałem aby czegoś nie rozkodować itd. Dzięki za wskazówkę :fcp1 [ Dodano: 2007-05-29, 21:49 ] Zrobiłem jak mówiłeś. Odłączyłem ACCU i po podłączeniu udało się uruchomić mojego TravelPilota EX. Jestem bogatszy o nowe doświadczenie. Dzięki :fcp7 :fcp1 A przy okazji poszukuję polskiego tłumaczenia instrukcji obsługi radyjka.
|
|
|
#227 |
|
|
doposażyłem se mondiego w krzesła od ST220
po długich poszukiwaniach dopadłem wreszcie w Niemczech komplecik od ST220. i zasyciłem. komfort jazdy - rewelka. jedynym problemem jest tylko tylne oparcie - mam wersję od HTB, a potrzebuję od kombi. [ Dodano: 2007-07-30, 11:36 ] przejrzałem temat i potrzebne są tak: przełącznik przedni na 4 szyby przełączniki tylne wiązka w drzwi podnośniki elektryczne. wiązki są doprowadzone do słupków i wystarczy tylko pociągnąć kabelki w drzwiach. będzie pyrgać |
|
|
|
|
|
#228 |
|
ford::advanced
![]() Imię: Alek
Model: ST220
Silnik: MEBA
Rocznik: 05
|
Ostatecznie ktoś może Cie 'odciążyć' z tych foteli do HTB za drobną opłatą Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
|
|
#229 |
|
|
2 miechy ich szukałem...
|
|
|
|
|
|
#230 |
|
ford::expert
![]() Zarejestrowany: 08-10-2004
Model: Mondeo MKIII i Focus MK I
Silnik: TDCI 2.0 115KM i 1.6 16V
Rocznik: 2003 i 2004
|
No to szkoda, żeby się zmarnowały... :-)
|
|
|
|
![]() |
|
|
|