![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#2291 | |
|
ford::advanced
![]() Imię: Michał
Model: Mondeo Vignale
Silnik: 2.0 EB 240KM
Rocznik: 2016
|
Cytat:
|
|
|
|
#2292 | |
|
![]() Imię: Marcin
Model: Mondeo MK5 Kombi Titanium X/Fiesta Mk7
Silnik: 1,5 EB/1.25
Rocznik: 2016/2009
|
Cytat:
Muszę to przemyśleć Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Może za 6 zrobią mi Vignale Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
|
|
|
#2293 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
#2294 |
|
ford::expert
![]() Imię: Marek
Model: Mondeo MK5 Titanium, Fiesta MK8 ST-Line
Silnik: 2.0 EB, 1.0 EB
Rocznik: 2016, 2019
|
W którymś z wątków w zeszłym tygodniu pisałem o wycenach zmian tapicerki... Ceny obróbki deski nie znam, ale ta nie-Vignale też jest fajna.
|
|
|
|
|
|
#2295 |
|
|
Zobaczymy, jak ta skóra będzie się zachowywała latem, na dużym słońcu. Na razie poszła do zabezpieczenia, ale lata się trochę boję, bo na parkingu popołudniowe słońce naparza mi akurat w podszybie.
|
|
|
#2296 |
|
![]() Zarejestrowany: 27-04-2010
Model: Mondeo MK5 → Mondeo MK4
Silnik: EB 240KM, PowerShift
Rocznik: 2013
|
Na Alledrogo za 2,5k PLN są praktycznie nowe, oryginalne fotele ze skóry lub alcantary + 4 boczki wyjęte pewnie z rozbitków. Ciekawe ile by do tego wymiana kosztowała.
|
|
|
|
|
|
#2297 | |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 10-12-2015
Model: Fiesta VII
Silnik: 1.0 100KM EcoBoost
Rocznik: 2018
|
Cytat:
Na naszych drogach spokojny/umiarkowany kierowca to ten co jedzie równo z większością aut, w praktyce jest to najbezpieczniejsza metoda, jazda "w kolumnie". Niestety praktyka pokazuje że kolumna zawsze jedzie nieco szybciej od ograniczenia. Oznakowanie często nakazuje drastycznie zwolnić tam, gdzie jedzie się płynnie zachowując pęd np na wjeździe do wsi z górki i tam najczęsciej niebiescy łowią. Większość mandatów w pl jest za gapiostwo a nie za ewidentne stwarzanie zagrożenia. Ja nie powiem że zapierdzielam czy zamulam, jeżdżę płynnie najczęściej razem z kolumną i lubię dynamicznie przyspieszyć np ze świateł albo przy wyprzedzaniu. Oświadczanie, że jeździ się w punkt ze znakami zakrawa mi na hipokryzję, zwyczajnie jest to cholernie trudne! Jeśli na próbę pojedziemy przez miasto w punkt ze znakami to będziemy jechać czasem i o połowę wolniej niż wszyscy dookoła... nie zachęcam do niebezpiecznej jazdy, jednak zbyt wolna jazda też bywa niebezpieczna.. @[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] niezły wynik bezmandatowy! Też używam yanosika nawet po mieście, ale nawigacja google to dla mnie dramat... tylko automapa. Od czasu spopularyzowania Yanosika coraz rzadzeij używam CB... |
|
|
|
|
|
|
#2298 | |||
|
![]() Imię: Marcin
Model: Mondeo MK5 Kombi Titanium X/Fiesta Mk7
Silnik: 1,5 EB/1.25
Rocznik: 2016/2009
|
Cytat:
Bump: Też używam yanosika nawet po mieście, ale nawigacja google to dla mnie dramat... tylko automapa. Od czasu spopularyzowania Yanosika coraz rzadzeij używam CB...[/QUOTE] U mnie już od dawna bat się kurzy w garażu. Bump: Cytat:
Bump: Cytat:
Popatrzyłem na te fotele na alledrogo i faktycznie ciekawie to wygląda. Różne warianty kolorystyczne i materiałowe. Ciekawe jak z poduszkami, chyba się tylko wtyczki przepina. Ostatnio edytowane przez Malenstwo8 ; 03-03-2016 o 15:53 |
|||
|
|
|
|
|
#2299 |
|
ford::average
![]() Imię: Piotr
Model: Mondeo MK5
Silnik: 1.5 160
Rocznik: 2015
|
Panowie ta opcja z fotelami na Allegro do przemyślenia Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Teraz migiem zejdą im aukcje. Tylko kto by sie podjął wymiany bo przeważnie sa elektryczne i ciekawe czy bedą pasować do wersji z fotelami bez elektryki. |
|
|
|
|
|
#2300 |
|
ford::professional
![]() Imię: slawek
Model: MK5
Silnik: był 2,0 EB 203 AT=> 240 by mm32
Rocznik: 2015
|
Ciekawe o po jakim nieboszczykuGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Bump: Wychodze z takiego założenia ze nie kupiłem nówki żeby teraz przepierdziane fotele wstawiaćGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|