![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#2321 | |
|
ford::professional
![]() Imię: slawek
Model: MK5
Silnik: był 2,0 EB 203 AT=> 240 by mm32
Rocznik: 2015
|
oczywiście ze moj przyjazd to był żart Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. shamujcie jeden samochód po upgrade i bedziemy wiedzieli na czym stoimy.
Bump: Cytat:
Bump: @tedi_k jakim softem ograłeś @cattaniego ???? |
|
|
|
|
|
|
#2322 |
|
![]() Zarejestrowany: 25-02-2004
Model: mk5 mk3 mkI
Silnik: 2,0, V6 1,8
Rocznik: 15,04 95
|
CERES uruchomiłeś 2 gniazdo zapalniczki?
bo ja przyjechałem wczoraj do niby ASOGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. i 600zł chcieli za uruchomienie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
|
|
#2323 | |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 27-10-2010
Model: Mondeo MK5 Kombi Titanium
Silnik: 2.0 TDCI 180 PS
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#2324 | |
|
ford::amateur
![]() Imię: Marcin
Model: Mondeo mk5
Silnik: 2.0 TDCI
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#2325 | ||
|
FCP member
![]() Imię: Tadeusz
Model: Mitsubishi Outlander PHEV, C-max Energi (USA) PHEV
Silnik: 2.4 PB, 2.0 PB wolnossące cykl Atkinsona - hybryda plug-in
Rocznik: 2019, 2016
|
Cytat:
Ze schematu wynika, że 2 zapalniczki są (mają przekaźniki w skrzynce bezpieczników w komorze silnika) i są sterowane wspólnie (tym samym sygnałem) z BCMi. Więc jeśli np. przekaźników (non-servicable...) nie ma w BJB, to można sobie uruchamiać je do woli...Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. A jak są, to są i już...Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Jeśli bezpieczniki na miejscach, to ma działać i tyle. No chyba, że schematy (amerykańskie) jedno, a BJB (z Mexico...) co innegoGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Cytat:
Ostatnio edytowane przez tedi_k ; 02-03-2017 o 00:01 |
||
|
|
|
|
|
#2326 | |
|
![]() Zarejestrowany: 25-04-2016
Silnik: 2.0 EB 260 KM / 415 nm by heko
|
Cytat:
Spokojnie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum., ja tylko chcę sprawdzić bo mnie to zaciekawiło i tyle. Sponsora nie szukam, bo za test zapłacę oczywiście, tylko myślałem że jak będziecie w grupie to sprawdzimy, a wydaje mi się że im więcej aut tym lepiej. Ps. My się z cattanim ugadujemy na sobotę... fajnie by było jak byś też tedi wpadł bo przy okazji może coś byśmy pogrzebali przy samochodach Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.... Ostatnio edytowane przez taajniak ; 02-03-2017 o 09:19 |
|
|
|
|
|
|
#2327 |
|
FCP member
![]() Imię: Tadeusz
Model: Mitsubishi Outlander PHEV, C-max Energi (USA) PHEV
Silnik: 2.4 PB, 2.0 PB wolnossące cykl Atkinsona - hybryda plug-in
Rocznik: 2019, 2016
|
W sobotę mam montaż Sync3. Wolny będę dopiero po południu. A ugadujecie się między sobą czy z Grzesiem Heko?
|
|
|
|
#2328 |
|
ford::expert
![]() Imię: Marek
Model: Mondeo MK5 Titanium, Fiesta MK8 ST-Line
Silnik: 2.0 EB, 1.0 EB
Rocznik: 2016, 2019
|
Ktoś mnie wyprzedził z Sync3? :-(
Na razie nic nie ugadujemy, bo nie wiem czy Ty chcesz uczestniczyć w całej zabawie, czy tylko poznać efekt hamowania? Grześ może wgrać inny soft w ramach doświadczeń, żeby Ciebie nie fatygować? |
|
|
|
|
|
#2329 | |
|
![]() Zarejestrowany: 25-04-2016
Silnik: 2.0 EB 260 KM / 415 nm by heko
|
Cytat:
@[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] , umówiłem się wstępnie z @[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] na 11.03.2017 na hamownie. Zobaczymy co wyjdzie, a niezależnie od tego zrobimy chip tuning. Jeszcze mu potwierdzę wizytę na początku tygodnia, także jak byś chciał na żywo popatrzeć, to jest taka opcja Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. |
|
|
|
|
|
|
#2330 |
|
![]() Zarejestrowany: 25-02-2004
Model: mk5 mk3 mkI
Silnik: 2,0, V6 1,8
Rocznik: 15,04 95
|
[QUOTE=tedi_k;2759748]A co oni mieli tam uruchamiać?Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ze schematu wynika, że 2 zapalniczki są (mają przekaźniki w skrzynce bezpieczników w komorze silnika) i są sterowane wspólnie (tym samym sygnałem) z BCMi. Więc jeśli np. przekaźników (non-servicable...) nie ma w BJB, to można sobie uruchamiać je do woli...Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. A jak są, to są i już...Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Jeśli bezpieczniki na miejscach, to ma działać i tyle. No chyba, że schematy (amerykańskie) jedno, a BJB (z Mexico...) co innegoGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. QUOTE] nie wiem skąd masz schematy ale myślę że europa też myślałem że wystarczy wpiąć bezpiecznik jak nie działa bo chciałem zaoszczędzić na ASO Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
![]() |
| Tagi |
| blis , cta , mondeo mk5 , montaż , programowanie |
|
|