![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#231 | |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 27-12-2007
Model: Mondeo MKIV
Silnik: 1.8TDCI 125 KM
Rocznik: 2007
|
Cytat:
Jestem pod dużym wrażeniem obsługi i podejścia ludzi w serwisie. Jak tylko się pojawiłem od razu wzbudziłem zainteresowanie - no jak to MK IV i lakier się łuszczy? Po 5 minutach już byliśmy na hali i autko obfotografowano, opisano i zadzwonili do Ford Polska. Po 20 minutach wszystko było załatwione tzn. Ford uznał zgłoszenie reklamacyjne i jestem umówiony na 5 lutego na wymianę zderzaka i montaż chlapaczy :fcp23 . Taka obsługa to mi pasi. W końcu wydając tyle kasy to się wymaga. :fcp26 Zastanawiam się czy Gercons u nich był, pewnie nie, ba jak by od razu podjechał do serwisu to nie było by tych Jego legendarnych już wywodów jaki to szajs MKIV :fcp18
|
|
|
|
#232 |
|
ford::professional
![]() Zarejestrowany: 08-04-2006
Model: Mondeo/Titanium
Silnik: 1,5 Ecoboost
Rocznik: 2015
|
Jak już tak chwalisz to podaj, które to ASO Watin czy Bemo?
|
|
|
|
|
|
#233 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
#234 |
|
![]() Zarejestrowany: 26-10-2007
Model: Mondeo MK IV
Silnik: 2.0 Tdci
Rocznik: 11.2007
|
Też muszę pochwalić Bemo ale na Mogileńskiej.Kupiłem u nich podstawę pod palmtopa firmy Kuda (montowane z boku konsoli z radiem i klimą).Poszedłem do części serwisowej z zapytaniem o montaż "od ręki".Wyobraźcie sobie,że miły pan krótką chwilę się namyślał i...
poprosił o kluczyki.Po 10 minutach oddał mi je wraz z autem w którym wykonano usługę i tu dopiero przeżyłem szok - na pytanie o cenę machnął ręką i życzył mi udanego weekendu. Będą mieli we mnie kolejnego klienta.
|
|
|
#235 |
|
![]() Zarejestrowany: 30-01-2008
Model: MONDEO MKIV
Silnik: 2.0 TDCI AUTOMAT
Rocznik: 2008
|
Witam, nie wiem czy jestem na odpowiednim wątku ale cóż, spróbuje. Jak pisałem wyżej kupuje MKIV w wer. titan. + dodatki w wer. diesel w automacie. Samochód kupuję za granicą ale w UE. Chciałbym przedłużyć gwarancję do 3 lat (ze względu na automat). W Polskim ASO mówią, że przedłużenie gwarancji wystawia zagraniczny salon. Z kolei zagraniczny salon mówi ok, my możemy wystawić ale będzie obowiązywała tylko na dany kraj. Mam dziwne wrażenie że ktoś mnie robi w wałka. MOże macie jakąś więdzę na ten temat? :fcp1
|
|
|
|
|
|
#236 | |
|
ford::professional
![]() Zarejestrowany: 21-12-2007
Model: mondeo mk IV
Silnik: 1,6
Rocznik: mikołaj '07
|
Cytat:
co do gerconsa, psioczył a nie miał czasu zaprowadzić samochodu do serwisu.
|
|
|
|
#237 |
|
|
witam Cie irras. To już zadowolony z usunięcia a raczej zdiagnozowania sprawy ze zderzakiem? ja mam do odbioru swoj w pierwszym tyg marcaGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. jak tylko go odbiorę to zgodnie z umowa telefoniczna zaraz wyślę Ci zdjęcia i podzielę sie uwagami odnośnie cacuszkaGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
pozdrawiam Marcin |
|
|
|
#238 | |
|
|
Cytat:
Poza tym nie wierzę w bajki Gerconsa, że mu odpadła w nowym aucie podsufitka itp. i w serwisie go olali. Pewnie jeździł do pana Ździsia z zakładu kowalskiego :fcp23 . Wszystkim obecnym i przyszłym posiadaczom MKIV, życzę takiego podejścia serwisu jakiego ja doświadczyłem. Oczywiście po powrocie z urlopu i odbiorze autka z serwisu po reklamacji gwarancyjnej przekażę Kolegom relację jak się sprawa zakończyłe (zderzak+chlapacze :fcp2 )
|
|
|
|
#239 |
|
|
super będę czekał na wieści ja już nogami przebieram czekając na swojegoGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. a gdzie to sie wybierasz na wakacje? zostawiasz mondziaka w dobrych rekach.....słyszałem ze w serwisie śliczne blondynki i brunetki pilnują autek oczywiście mondziaków 24 h na dobreGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.to tak żartemGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. co do Gerconsa to dziwne że jak ktoś ma nowe auto to nie jeździ do serwisu jak coś jest nie tak. Myślę że to jakaś mała pierdoła wyszła ze zderzakiem i tylko to bedzie do zrobieniaGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ja kupie sobie od razu plakatówki do podmalowaniaGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
pozdrawiam Cię Iraas |
|
|
|
#240 |
|
ford::beginner
|
Gercons'a historie pasują mi do nowej Laguny :fcp27
Pewnie Gercons nie zauważył na masce logo francuskiej pomyłki :fcp2
|