![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#2431 |
|
ford::beginner
![]() Imię: Daniel
Model: S-Max
Silnik: 2.0 TDCI
Rocznik: 2011
|
Powiem ci szczerze że nie wiem. Canbus mam brązowy ale jaki w nim soft to nie mam pojęcia.
Na Converse pokazuje mi fale z radia ewentualnie płytę lub aux wiadomo że navi nie będzie działać. Nie ładuje mi listy stacji radiowych ale nie wiem czy to u kogoś w ogóle działa. Radio pokazuje mi się jako nr fali nie jako nazwa stacji z RDS. Tak powinno być ? Wysłane z mojego SM-N975F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
|
#2432 |
|
ford::professional
![]() Imię: Jarek
Model: Kuga
Silnik: 2.0 tdci 161KM
Rocznik: 2008
|
To spytam inaczej czy jak zamawiałeś radio zamawiałeś też canbus od isudar? Czy z innej strony np.aliexprees
Jak z isudar to jest naprawdę bardzo dobra informacja wreszcie dali się namówić |
|
|
|
|
|
#2433 | |
|
ford::amateur
![]() Imię: Mariusz
Model: mk4
Silnik: 1,8
|
Cytat:
Czyli kupuje ze strony isudar.com i dokupuje tego canbusa? Pewnie tak zrobię, zepnę póki co z tym, który przyjdzie od isudar a jak przyjdzie z Chin, to je wymienię. |
|
|
|
|
|
|
#2434 |
|
|
Ja zamawiałem. Radio, canbus, rejestrator jazdy DVR i kamerę cofania. Radio i canbus przyszło z polski a DVR i kamera cofania z chin ale też w ciągu 10 dni było u mnie.
Wysłane z mojego SM-N975F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
|
#2435 |
|
|
Suuuuppppeeeer
|
|
|
|
|
|
#2436 | |
|
|
Cytat:
Wysłane z mojego SM-N975F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
|
|
#2437 |
|
|
Yaris1, widzę że masz sporo wiedzę na temat tych chińskich urządzeń z Androidem, tak naprawdę kupiłem isudar z twojego polecenia po przeczytaniu posta.
Ale powiedz mi czy któreś canbusy pokazują na wyświetlaczu od convers np nazwę radia po RDS lub lądują listę stacji radiowych żeby można było wybrać konkretną stację radiową z licznika ? Bo teraz jak wejdę np w fm1 na convers to mam informacje ładowanie stacji ale nie przynosi to żadnego skutku. Czy może jest to wina np programu który jest wgrany w urządzeniu do obsługi radia FM ? Wysłane z mojego SM-N975F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
|
#2438 | |
|
|
Cytat:
Na Converse wyświetla tylko cyfry Na tą chwilę odpuściłem prace nad wyświetlaniem pełnych nazw i próbą połączenia oryginalnego bluetooth. Aczkolwiek czekam na px6 coreboard tam jest więcej możliwości. |
|
|
|
|
|
|
#2439 |
|
![]() Zarejestrowany: 20-08-2007
Model: Focus Ghia
Silnik: 2.0tdci 136km
Rocznik: 2006
|
Witam wszystkich kolegów. Trochę się naczytałem o wymianie zwykłego radia na Android i głowa mi urosła jak koniowi.Mam Focusa ll z kwadratowym radiem i przymierzam się do wymiany. Mam do was pytanie, na co mam uwagę zwrócić przy zakupie nowego żeby mi się wszystko zegrało z samochodem i zegarami z dużym wyświetlaczem.Nie chcę najpierw kupić a potem żałować że nie pasuje. I dlatego prosiłbym o jakąś podpowiedz za którą dziękuję.
|
|
|
|
|
|
#2440 | |
|
FORD|AUTHORIZED
![]() Zarejestrowany: 15-08-2014
Model: exKa/Fusx2/Foc
Silnik: Brak informacji