![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#241 |
|
ford::beginner
![]() Imię: Paweł
Model: Ford Focus
Silnik: 1,5 ecoboost
Rocznik: 2015
|
Jestem po wizycie w Wikarze Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. problem brzęczenia ustał praktycznie całkowicie, w ogóle sinik inaczej brzmi, bardziej teraz słychać turbo, i auto dużo przyjemniej mruczy. Czasami coś tam jeszcze brzdęknie jak u Azitoshi ale to już nawet nie ma co porównywać. cała operacja trwała jakieś 1,5h. Zobaczymy czy przy odpalaniu zimnego silnika będzie coś brzęczeć, bo przez jakieś 30 40 sek po odpaleniu brzęczał mi strasznie. Generalnie bardzo zadowolony jestem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
|
|
#242 |
|
ford::average
![]() Imię: Janusz
Model: Mondeo FL Kombi
Silnik: 1.5 165 KM
Rocznik: 2019
|
Ja zrobię jeszcze jedno podejście na Śląsku a potem też jadę do Wikaru. Już do nich nawet dzwoniłem i "są w temacie" Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
|
|
#243 |
|
![]() Zarejestrowany: 05-11-2014
Model: focus mk2 fl
Silnik: 1.6 tdci 90hp
Rocznik: 2010
|
Fajnie, że się udało wyjaśnić problem co nie którym:-)
|
|
|
|
|
|
#244 |
|
|
No tylko pamiętajcie Wikar Kraków, bo mają też oddział w Nowym Sączu. Powiem szczerze że inny serwisant mnie obsługiwał niż jak się umawiałem na wizytę, nawet nie chciał patrzeć o co chodzi tylko a to to brzęczenie zaworu..... no to wgramy soft i za godzinkę niech pan przyjdzie..... nastawiałem się że nie będę miał auta min 1 dzień bo tak mi mówili jak się umawiałem. Po godzinie jak przyszedłem to dostałem inf. jeszcze chwila bo już się kończy upgrade.... i po jakiś 30 min auto stało gotowe do odbioru Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Nie wytrzymałem i poszedłem przed chwilą zrobić kolejną rundkę Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. pięknie mruczy aż nie mogę się nasłuchać Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
|
|
#245 |
|
![]() Imię: Michał
Model: Focus MK3
Silnik: 1.5 EcoBoost
|
No i super, trzeba będzie się znowu spotkać żeby się nie okazało że moja mruczy gorzej Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Wikar naprawdę zasługuje na duże brawa za podejście do sprawy, tak jak ja na dużego browara za przetarcie ścieżki dla naszych brzęczków heheh Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
|
|
#246 |
|
![]() Zarejestrowany: 19-04-2006
Model: Focus MK3 FL
|
Ja jadę za 20 minut odebrać mojego Focusa, wczoraj wgrali nowy soft zobaczymy czy będzie coś słychać. Już nie mogę się doczekać Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
|
|
#247 |
|
![]() Imię: Michał
Model: Focus MK3
|
|
|
|
|
|
|
#248 |
|
|
Miałem dać znać jak jest podczas uruchomienia na "zimno" - a więc brzdęknie tylko przez jakiś ułamek sekundy podczas odpalenia na samym początku rozruchu silnika jak silnik odpala. Później już kompletnie nic nie słychać. Normalnie to z 30 sekund mi brzdękolił i przestawał. Generalnie rewelacja jest. Gdyby tak miało to miejsce od razu po wyjeździe z fabryki to nikt by tego nie zauważył że cokolwiek coś brzęczy. a dla Azitoshi flaszka jak najbardziej.... ale wosku samochodowego Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
|
|
#249 | |
|
![]() Zarejestrowany: 19-04-2006
Model: Focus MK3 FL