![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#241 |
|
ford::advanced
![]() Imię: jarek
Model: MKI MKII MKIIIMKIV
Silnik: 2,0 1,8 2,0 1,6
Rocznik: -92, -98, -02, -14
|
A cena nie powinna przekraczać 250pln
I to nie wiem czy nie przesadziłem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Teraz standard to 4GB ram i 64GB pamięci widziałem już 8GB ram i 256GB pamięci |
|
|
|
|
|
#242 |
|
ford::amateur
![]() Zarejestrowany: 30-09-2020
Model: fiesta
Silnik: 2.0
Rocznik: 2007
|
Cześć, zamierzam wymienić moje Sony na Isudar PX6, prawdopodobnie będę zamawiał ze strony producenta: [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]
Samochód to Ford Focus MK2 2009 Mam dwa pytania: 1. Czy do tego auta dokupić kostkę Canbus? [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] 2. Co to jest za opcja VOICE CONTROL? To jakiś dodatkowy moduł? Mikrofon? |
|
|
|
|
|
#243 |
|
ford::average
![]() Imię: Jakub
Model: Focus Titanum
Silnik: 1600
Rocznik: 2009
|
Czesc
Wczoraj dotarło do mnie radio na androidzie. To moje trzecie podejście, mam nadzieje, ze tym razem bedzie wszystko ok. Pierwsze miało mieć androida a nie miało, drugie naszczęście udało się zrezygnowac z zakupu, ponieważ wymiary miało o 1cm mniejsze z szerokości i wysokści.(trzeba uważać chińczyi niektóre tak mają). Teraz na pierwszy rzut oka jest ok. Radio które kupiłem to AC8581L z aukcji: [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] Zalerzało mi aby miało w miarę dużo pamięci RAM i ROM wbudowany moduł inter. 4G, DSP, i przede wszystkim żeby był możliwy zakup z UE aby uniknąć dodatkowych opłat jak np: cło. To moje jest na 8 rdzeniowym procesorze, 4GB RAM, 64GB ROM, 4G, DSP, SplitScreen, moduł Canbus RDS(niektóre nie mają) i dorzucili od siebie OBD ponieważ zamiast 5dni powiedzieli, ze radio dojdzie za max 15. Jestem po pierwszych podłączeniach więc dużo napisać nie mogę ale wszystko działa ok klima pokazuje swoje ustawoienia na ekranie muzyka gra bardzo dobrze. Śmię twierdzić, ze chyba nawet lepiej niż mój Travelpilot FX który skapitulpował. Ostatnio edytowane przez osa1975_30 ; 02-02-2022 o 07:25 Powód: Dopisanie szczegółów |
|
|
|
|
|
#244 |
|
ford::beginner
![]() Imię: sebi
Model: mondeo mk 4
Rocznik: 2008
|
Możesz wrzucić jakiś film lub fotkę jak radio w samochodzie funkcjonuje? Ma fają cenę. Tańsze o 100$ od Isudar PX6.
|
|
|
|
|
|
#245 |
|
|
Pewnie ze moge. Dajcie mi tylko chwilke bo robie kilka przeróbek i zeby dwa razy nie rozbierac czekam na elementy. Podlaczam gps do oryginalnej anteny z forda, podlaczam oryginalny mikrofon do BT z forda i port usb,aux ktory mam w podlokietniku. Mysle ze w weekend ogarne. Na ten moment podsyłam to co było w pudełku Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] Bump: jak byś się zdecydował kupić to radio warto założyć sobie nowe konto na aliexpres to wtedy jest dodatkowa zniżka dla nowego klienta i zejdziesz z ceny poniżej 1000 zł. Ja tak zrobiłem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Bump: Ostatnio edytowane przez osa1975_30 ; 03-02-2022 o 11:03 |
|
|
|
|
|
#246 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#247 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#248 |
|
|
To podobnie jak u mnie. Radio podłączasz przez canbus?
|
|
|
|
|
|
#249 |
|
|
Tak przez canbus. Zaraz po kupnie podłączyłem tak na szybko aby sprawdzic czy wogole dziala. Na poczatku jak podłączyłem nie trzymał ustawien i nie działało sterowanie z kierownicy. Nie mialem podłączonego jednego kabla miedzy canbusem a wtyczką radia. Po tym zabiegu juz wszystko działało i pokazuje sie rowniez na wyświetlaczu radia ustawienia klimatyzacji
Bump: Wykrywa karte sim do internetu, dźwięk chyba nawet lepszy niż w oryginalnym, rds itd. Co do przeróbek o ktorych pisalem w Lodzi nie moge kupic złączy, ktore beda pasowały do usb i mikrofonu. Musze troche pokombinować i poczekać na przesylke z chin bo tylko u nich mozna kupic. Nie chce ciać oryginalnych kabli radia a jak myslalem o kupnie takiej wiazki osobno i z niej wziac te wtyczki to taka wiazka kosztuje majatek Ostatnio edytowane przez osa1975_30 ; 04-02-2022 o 05:47 |
|
|
|
|
|
#250 |
|
|
Szykuje się ciekawa przeróbka. Oryginalny mikrofon masz przy lampce w podsufitce? Jak zamierzasz to podłączyć? Czytałem w innym temacie, że pod lampką można wypiąć dwie wtyczki i bez cięcia kabli idzie to zrobić. Pytanie tylko, czy to warte zachodu - mikrofon w radiu aż tak odbiega jakością od oryginalnego?
Jakie koszta poza radiem? Ewentualnie linki do dodatkowych przejściówek gdybyś mógł podesłać, to by było miód. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
![]() |
|
| Tagi |
| radio |
|
|