![]() |
|
Dołącz teraz!
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
![]() |
#2522 |
ford::advanced
![]() Imię: Redzia
Model: Ford Focus C-Max
Silnik: 1,6 TDCi
Rocznik: 2006
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2523 |
|
![]()
Dzień DobryGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Nazywam się Bartek i jestem z Katowic. Posiadam Forda Mondeo Mk4 od maja tego roku. Jeśli chodzi o mojego forda, to generalnie jestem zadowolony, jazda komfortowa, wnętrze robi wrażenie, jest bardzo wygodny i naprawdę płynie na drodze. Jeśli chodzi o naprawy to od maja tego roku wymieniłemGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Kapitalny rozrząd, Pompę Paliwa Sprzęgło, Dwumas Klocki i Tarcze Tył Egr Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Nie są to za tanie części, no ale cóżGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Teraz auto jest w serwisie i będzie wymiana koła, i cewki od sprężarki klimatyzacji i paska klinowegoGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Mam nadzieje że mój Mondeo juz nie wyskoczy z niczymGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ps. Silnik 2.0 tdci |
![]() |
![]() |
#2524 |
|
![]()
Witamy. Co do opisów, zapraszamy do działu moje auto. Mile widziane fotki Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
wysłane gołębiem z Latającego Holendra Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2525 |
|
![]()
witam.zakupiłm dzisij forda więc teraz moge na legalu sie z wami spotykć jest super i jestem mega zadowolona z mojego fordzika,dużo też można sie tu dowiedzieć bardzo fajne forum pozdrawiam wszystkich,Renia
|
![]() |
![]() |
#2526 |
|
![]()
Heheheh, cześć kobieto Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. pokazuj tego forda w dziale MOJE AUTO Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ostatnio edytowane przez RedFord ; 17-08-2014 o 22:55 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2527 |
ford::beginner
![]() Imię: krzysztof
Model: Maxio
Silnik: 1.8 125KM (153) TDCi
Rocznik: 2007
|
![]()
Witamy w świecie ludzi pozytywnie zakręconych
zapraszamy do strefy łódzkiej [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]
![]() |
#2528 |
|
![]()
witam wszystkich od dziś jestem nowy a ksywa to majbau ,tak z niemieckiego.
Bump: własnie kupiłem forda mondeo mk3 kombi 2 literki tddi 2003,i już potrzebuje pomocyGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
![]() |
![]() |
#2529 |
|
![]()
Witamy. Tematów na forum wiele. Używamy opcji SZUKAJ i szukamy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
wysłane gołębiem z Latającego Holendra Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2530 |
|
![]()
czy ktos moze mi napisac jak wymontowac skrzynie biegów,bo leje się miedzy silnikiem a skrzynią?
Bump: jest tam ktoś? |
![]() |