![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#261 |
|
|
Witamy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
widze, że chciałes przywitać sie indywidualnie. Nie mniej jednak temat przyłacze do wspólnego Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
#262 |
|
|
Witam wszystkich
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Sporo informacji piszecie na forum ( porad ) i mam nadzieje że też kiedyś się do czegoś przydam Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Jestem nowy więc się witam i opisze czym pomykam -ford focus -combi -1.8 tdci -2003 -bordo w posiadaniu od 20.01 pozdrawiam |
|
|
|
#263 |
|
ford::beginner
![]() Zarejestrowany: 22-01-2006
Model: x
Silnik: x
Rocznik: x
|
witam all,następny nowy,zadowolony i szczęśliwy posiadacz essiego z rudy śląskiej Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
#265 |
|
![]() Zarejestrowany: 18-01-2006
|
Witam fordowców.
Właśnie kupiłem nowego Fusiona FX Silver 1,4 benzyna 80 kucyków, rok produkcji 2005, ale model po liftingu czyli 2006, czerwono-bordowy metalik. Zanim go kupiłem dużo poczyłem na forum o fusionie, co mi bardzo pomogło w negocjacjach handlowych w salonie i za co wszystkim formuowiczom bardzo dziękuję. Auto OK, na razie na dotarciu, więc nic o nim jeszcze nie można powiedzieć, drogi oblodzone, śliskie itd; dzisiaj po nocy na zewnątrz , rano przy minus 29,8 st C po 3-4 sek odpalił, na początku trochę głośno i ciężko, ale trudno by na oleju o konsystencji masła było lepiej. Na razie nie bawię się w wysyłanie zdjęć, odnośników i innych pierduł ( trochę mało doświadczenia internetowego ). Serdecznie pozdrawiam wszystkich !!! |
|
|
|
|
|
#266 |
|
ford::average
Model: Fusion
Silnik: 1.4
Rocznik: 2004
|
Witamy serdecznie. Jesteś chyba pierwszym w naszym gronie posiadaczem Fuzji 2006. Mam nadzieję, że szybko pochwalisz się w dziale fusiona nowym nabytkiem. Życzymy szerokiej drogi i zadowolenia z nowego autka.
|
|
|
|
|
|
#267 |
|
![]() Zarejestrowany: 09-11-2004
|
WITAM WSZYSTKICH Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.)) .........chyba mnie wiele omineo Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
#268 |
|
ford::amateur
![]() Zarejestrowany: 25-01-2006
|
No właśnie , jestem nowy i wypada się przywitać Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. No więc witam się z Wami wszystkim serdecznie i śpieszę wytłumaczyć , że jestem nowy tylko jeśli chodzi o to forum natomiast jeśli chodzi o użytkowanie Forda jestem mu niezmiennie wierny od 1999 roku kiedy to kupiłem swoje pierwsze mondeo Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Był to mondziu kupiony w salonie w poznaniu w wersji kombi ghia . Silnik 2.0 zetec . Z autka byłem tak zadowolony , że w zeszłym roku wymieniłem go w końcu na nowego . Wybór też padł na mondeo - tym razem diesla (do dziś nie jestem pewien czy to dobra decyzja- tyle się czyta o problemach z wtryskami Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ) Poprzednim zrobiłem dokładnie 286 tys km przebiegu i jedyną awarią jaką miał a jednocześnie jedyną częścią , która sie zepsuła - było jakieś łożysko w przednim kole Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
No to może tyle o sobie na początek . Czy są jakieś pytania ?? Pozdrawiam Krzysiek |
|
|
|
|
|
#269 |
|
![]() Zarejestrowany: 26-01-2006
Model: MK3 ST
Silnik: 3,0
Rocznik: 2003
|
Witam wszystkich.
Właśnie sie zarejestrowałem. STrasznie spodobała mi się stronka fordclubpolska. Jestem z Rzeszowa. Jeżdzę Mondeo I combi z 1995r silnik 1.6 dość dobrze wyposażony. Mam nadzieję że obecność w tym gronie pozwoli mi na szybkie rozwiązywanie problemów z moim mondziem a tych niestety mam troche. Pozdrawiam wszystkich. Fat
|
|
|
#270 |
|
ford::professional
![]() Zarejestrowany: 25-06-2004
Model: fazer 1000, mondeo mk3 ghia
Silnik: 1.0, 2.0 TDCi
Rocznik: 2004, 2005
|
Witam wsyzstkichn ktorych jeszce nie mialem okazji przywitac Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. w naszych skromnych progach Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
VIKI, emano ... widze ze wrocilas do nas Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. moze zalapiesz sie na kolejny zlot Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|