![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#2751 |
|
ford::average
![]() Imię: Marcin
Model: mondeo mk4
Silnik: 2.0 tdci
Rocznik: 2012
|
Witam wszystkich serdecznie.
Od ponad 7 lat jestem posiadaczem mondeo mk3 2.0 tddi 115 KM z 2001r w kombi, ale jakoś nigdy nie było mi po drodze, żeby dołączyć do grona forumowiczów. Jak to w życiu bywa, kiedyś przychodzi czas na zmianę. W przyszły wtorek przesiadam się na mk4 ( oczywiście też kombi ) i w związku z tym, że na pewno na początku będę korzystał z rad i uwag umieszczonych na forum, postanowiłem się "ujawnić". Mam nadzieję, że w przyszłości jakiś mój post okaże się pomocny. Poczytałem już trochę i niektórych forumowiczów postanowiłem poznać osobiście. Na początek zaczynam od poznania użytkownika heko Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
|
|
#2752 | |
|
FCP member
![]() Imię: Marek
Model: S-Max / Octavia / Journey
Silnik: 2.0EB PS / 1.5TSI DSG / 3.6V6
Rocznik: 2010 / 2021 / 2015
|
Witaj w gronie FORDo maniaków Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Cytat:
Pozdrawiam Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
-=> S-Max - raport 2025 - kliknij tutaj !! <=- -=> Octavia - raport 2025 - kliknij tutaj !! <=- -=> Journey - raport 2025 - kliknij tutaj !! <=- Był: Focus, Galaxy, Mondeo. Jest: S-Max, Octavia i Journey ![]()
|
|
|
|
|
|
|
#2753 |
|
|
Witam wszystkich. Po 8 letniej przygodzie i tragicznej utracie Fiata przyszła kolej na zmianę marki. Wybór padł na c maxa, rocznik 2003 silnik 2.0 tdci, wersja ghia. Mam nadzieję że będzie wiernie służyłGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
#2754 |
|
|
Witam wszystkich miłośników Fordów Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. !!
Ja i mój Fordzio-Mondzio jesteśmy nowi i cieszymy się , że mogliśmy do was dołączyć Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Miło bd porozmawiać i dowiedzieć się więcej na temat swojego autka. PoZdRawIam |
|
|
|
#2755 |
|
FCP member
|
Witamy w gronie FORDo maniaków Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
-=> S-Max - raport 2025 - kliknij tutaj !! <=- -=> Octavia - raport 2025 - kliknij tutaj !! <=- -=> Journey - raport 2025 - kliknij tutaj !! <=- Był: Focus, Galaxy, Mondeo. Jest: S-Max, Octavia i Journey ![]()
|
|
|
|
|
|
#2756 |
|
ford::beginner
![]() Imię: KRZYSZTOF
Model: MONDEO MK3
Silnik: 2.5
Rocznik: 2001
|
Witajcie. Właśnie stałem się posiadaczem Mondeo mkIII z 2001r. z silnikiem 2.5 v6 ;-)
Jestem z Gniezna. Mam 24 lata. Poprzednim autem był Nissan Primera WP11.144 kombi z silnikiem 1.8. Przyjemnego forumowania ;-) |
|
|
|
|
|
#2757 |
|
ford::amateur
![]() Imię: Krzysztof
Model: Ford Focus
Silnik: 2.0 TDCi-140 KM
Rocznik: 2011
|
Witajcie
Od niedawna i ja stałem się posiadaczem Forda. Focus ma cztery lata i jest to jedno z najmłodszych aut jakich się dorobiłem-nie licząc Syrenki, która była fabrycznie nowa. Między nimi przez mój garaż przewinęło się kilkanaście samochodów. Teraz wybór padł na tą markę i model ze względu na bardzo pozytywne doznania jakich doświadczyłem z obcowaniem z marką Volvo, a jak wiadomo Volvo i Ford to pokrewne dusze. Jestem mieszkańcem Poznania, a zawodowo jeżdżę po świecie głównie kierunki Północ-Południe. Wszystkim forumowiczom, życzę szerokiej drogi! Ostatnio edytowane przez Krzykacz ; 04-07-2015 o 09:57 |
|
|
|
|
|
#2758 |
|
|
Witam wszystkich panów i mam nadzieję, że i również panie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Jestem Kasia i jestem raczej początkującym fanem motoryzacji Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
#2759 |
|
FCP member
|
Witajcie w gronie FORDo maniaków Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
|
|
#2760 |
|
ford::beginner
![]() Imię: Paweł
Model: S-Max Titanium S
Silnik: 2.0 163KM powershift
Rocznik: 2011
|
Witam serdecznie i Ja z moim ESkiem Titanium S 2011
jak narazie jestem szczesliwym posiadaczem od 2 tygodni ale juz ok 2000tys nim zrobilem i dwie trzy osoby pozanlem wirtualnie z klubu a i dzis mialem przyjemnosc zapoznac kolege Mayak ktory mi uz pomog ogarnac soft i conversa Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. pozdrawiam |
|
|
|