Forum Ford Club Polska

Sprawdzanie Numeru VIN

Wróć   Forum Ford Club Polska > Forum Ogólne > Ford Garage > Ogólnie o motoryzacji
Rejestracja FAQ Kalendarz Dzisiejsze posty Szukaj

Dołącz teraz!
Zapraszamy do rejestracji!
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum!

Odpowiedz

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Stary 10-04-2016, 20:51   #2781
rzepak
ford::average

Model: Mondeo mk5
Silnik: 1.5 EB 160KM
Rocznik: 2015
Domyślnie Odp: Mondeo MK5 - wrażenia, opinie, uwagi użytkowników - dyskusja okołotematyczna

Jak LEDy są ustawione na tryb auto to skręcają w miejscu również, jak są włączone światła dzienne (czyli gałka o jeden w prawo) to one już nie skręcają

rzepak jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 10-04-2016, 21:27   #2782
pawel_l

Domyślnie Odp: Mondeo MK5 - wrażenia, opinie, uwagi użytkowników - dyskusja okołotematyczna

I to jest niestety to czego będę Wam zazdrościł jeśli szef klepnie mi Mondeo Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Niestety na LEDy i PS budżetu nie styknie. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
No chyba że będzie DSG i biksenony z AFS. Ale wtedy będzie niestety Octavia.
I bądź tu mądry.
  Odpowiedź z Cytatem
Stary 10-04-2016, 21:37   #2783
Malenstwo8
ford::advanced

Imię: Marcin
Model: Mondeo MK5 Kombi Titanium X/Fiesta Mk7
Silnik: 1,5 EB/1.25
Rocznik: 2016/2009

Ledy są genialne. Dla nich bym nawet zrezygnował z klimy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
I pomyśleć, że w pierwszej wersji nie brałem ich pod uwagę. Ale bym skusił.
Malenstwo8 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 10-04-2016, 21:46   #2784
pawel_l

No z klimą to trochę przesadziłeś Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ale rzeczywiście są super (podobnie jak biksenony). Dlatego mam ból.
  Odpowiedź z Cytatem
Stary 10-04-2016, 21:49   #2785
pedroso

Imię: Piotr
Model: MkV
Silnik: 2.0 203KM ecoboost

Często widuje oddalające się ledy w lusterku wstecznym , nigdy zbliżających się chyba że staje na światłach i wtedy znowu historia się powtarza Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
pedroso jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 11-04-2016, 06:49   #2786
piotrek1919
ford::average

Imię: Piotr
Model: Mondeo MK5
Silnik: 1.5 160

Cytat:
Napisał pedroso Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Często widuje oddalające się ledy w lusterku wstecznym , nigdy zbliżających się chyba że staje na światłach i wtedy znowu historia się powtarza Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. czyli z ledami samochody sa wolniejsze ? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
piotrek1919 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 11-04-2016, 07:04   #2787
Malenstwo8

Cytat:
Napisał piotrek1919 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. czyli z ledami samochody sa wolniejsze ? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Zdecydowanie, to jednak swoje waży Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Stary 11-04-2016, 08:34   #2788
Malenstwo8

Cytat:
Napisał _vinci_ Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Notyfikacje. Ale o ile pamiętam to działało mi na wszystkich ustawieniach gdy to przestawialem.
Zobacz jeszcze właściwości połączenia bluetooth w telefonie

Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka
Kurde no i nie działa ten Yanosik, już nie mam do niego siły. Ustawione wsio tak jak mówiłeś i w trakcie komunikatu w audio robi się cisza i potem wraca muzyka. Widać, że wycisza zestaw ale nic nie słychać - jest błoga cisza.
Stary 11-04-2016, 11:39   #2789
keiw
FCP member

Imię: Jarek
Model: C-Max 2016 Titanium
Silnik: 1.5 EcoBoost
Rocznik: 2016

To chyba zależy od telefonu. Ja w swoim C-Max też mam taki problem i po prostu zmieniłem w Yanosiku, by "gadał" przez telefon.
Jak ktoś zadzwoni, to rozmawiam przez BT, a ewentualne komunikaty z Yanosika wygłaszane są przez telefon. Mi to nie przeszkadza.
Oczywiście jak nikt nie dzwoni to też idą przez telefon Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Wysłane z mojego MI 3W przy użyciu Tapatalka
Stary 11-04-2016, 15:28   #2790
Malenstwo8

Cytat:
Napisał keiw Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
To chyba zależy od telefonu. Ja w swoim C-Max też mam taki problem i po prostu zmieniłem w Yanosiku, by "gadał" przez telefon.
Jak ktoś zadzwoni, to rozmawiam przez BT, a ewentualne komunikaty z Yanosika wygłaszane są przez telefon. Mi to nie przeszkadza.
Oczywiście jak nikt nie dzwoni to też idą przez telefon Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Wysłane z mojego MI 3W przy użyciu Tapatalka
Problem w tym, że mi w ogóle nie gada. Już go zainstalowałem od nowa i cisza. Najlepsze jest to, że dzisiaj się wkurzyłem i wyłączyłem na skrzyżowaniu w ustawieniach Yanosika zestaw głośnomówiący i...zaczął gadać przez zestaw. Kopara mi opadła, ale moja radość była krótka, gdyż na następnym skrzyżowaniu zamilkł na wieki.
Odpowiedz

Zasady postowania