![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#271 |
|
ford::average
![]() Imię: Emila
Model: Stilo , Citroen C5 2,0
Silnik: 1,6 16v ,,,2.0 16 v
Rocznik: 2004,2003
|
Szkoda,że Ciebie nie było,Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Miałam nawet przyjemność wypaść z kugi Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Fakt faktem jedzie się nią super,byla możliwość jazdy testowej Fordem Kugą i nowym mondeuszem, Cały dzień bardzo udany ,zakończony grillem na naszym lotniskuGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. W sobotę na naszym spocie Ci opowiem moje wypadnięcie z kugi Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Podrzucę listę do góry,może ktoś się dopisze??? 11.09.2010 Spot + Paintball 1. Emis+Caramba i dzieci+Pan Niespodzianka; 2. Triam 3. Bruti_2005+żonka 4. Jeenx+żonka+Adrianek 5. Leszek + Magda na 99% 6. Piatas+Natalia+ich córeczka 7. Krzysiek 8... Zbiórka o 10 w Osieku,na zjeździe na Kłopotów.
[SIGPIC][/SIGPIC]Poszukuję blachoszczelki do naddźwiękowego podciśnieniowego pelengatora hydrostatycznego elektrogumonapawarki z przyczułapkami do hipertermobulgulatora wstecznego ślimakowicy boczno-spadowej z ryflem grzyla gulgownicy.
|
|
|
|
|
|
#272 |
|
ford::advanced
![]() Imię: Krzysiek
Model: -
Silnik: -
Rocznik: -
|
Szkoda, że się spóźniłem, bo chciałem się przejechać właśnie Kugą, ale następnym razem jak będzie taki spot to wtedy muszę tego przypilnować Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
#273 | |
|
![]() Imię: Tomek
Model: Mondeo
Silnik: 2,0
Rocznik: 2015
|
Cytat:
krzyś ja też. widziałem kugę b@rta i nagle... oczy zabłysły... |
|
|
|
|
|
|
#274 |
|
|
Krzysiek szkoda,że się nie zgadaliśmy,że nie spytałeś kogoś .Podejrzewam,że jeszcze można by było to załatwić.
A staliśmy kolo siebie i jakoś nie przyszło do głowy nawet zagadać...:/
[SIGPIC][/SIGPIC]Poszukuję blachoszczelki do naddźwiękowego podciśnieniowego pelengatora hydrostatycznego elektrogumonapawarki z przyczułapkami do hipertermobulgulatora wstecznego ślimakowicy boczno-spadowej z ryflem grzyla gulgownicy.
|
|
|
|
|
|
#275 |
|
|
Z dzisiejszej grupy to znałem tylko Martę, Juzka, Greka i Goriego, bo wcześniej byłem u nich we Wrocławiu na meczu, resztę widziałem pierwszy raz. Miałem w planach przywitać się z każdym, ale jakoś tak wyszło, że nie wyszło.........
|
|
|
|
#276 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#277 |
|
|
To podobnie jak ja .
Znałam Juzka i greku ze spotu z Krzywej i nie dawno Juzek był u nas na lotnisku na jednym ze spocików. Poza tym ja na żywo nie jestem taka wygadana ja tutajGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Nie ukrywam,że kilka razy robiłam podchody żeby zagadać, ale....tak to się u mnie kończy...Później jestem zła sama na siebie...
|
|
|
|
|
|
#278 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#279 |
|
|
Spokojnie będzie jeszcze nie jedna okazja Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ogólnie to dzisiaj było dużo Fordów, jeszcze więcej ludzi i wielki pies, podobny do Ciupagów Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
#280 |
|
|
Triam bo tu było trochę inaczej,to był mój spot,moja organizacja,ja tu praktycznie wszystkich witałam,przyjmowałam i przedstawiałam.
Więc jakoś starałam się żeby wypadło jak najlepiej.
|
|
|
|