![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#271 |
|
ford::average
![]() Imię: Jarek
Model: S-max
Silnik: 2.0 TDCI
Rocznik: 2017
|
Kurde, sorki, już nie będę tego pił, rzuca się na oczy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Oczywiście dzięki Czarny71. Jeszcze długa droga przede mną zanim ujrzę film na denso i pewnie nie raz będę potrzebował Waszej fachowej porady.
|
|
|
|
|
|
#272 |
|
![]() Imię: Sławek
Model: Mondeo mk3
Silnik: tdci 2.0
Rocznik: 2003
|
Czarny. Wyrazy szacunku. Daj jakieś fotki jak masz. Czyli wychodzi na to że można kupować ten nowy adapter Mari? Ciekawe czy uda się z tą kamerą. Jeśli tak masz u mnie 0,7 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
wysłane z galaktycznego gada... |
|
|
|
|
|
#273 | |
|
![]() Imię: Rafał
Model: Mondeo mk3 Ghia automat (kombi) DENSO
Silnik: 2.0 TDCi 130PS
Rocznik: 2005
|
Cytat:
Fotek nie ma (tzn. robię na bieżąco, z tym że nie ma sensu ich w tej chwili wrzucać na Forum. No chyba że bardzo chcesz... to wyślij maila na priva), ale jak tylko rozwiążę problem z kamerką to zamieszczę na pewno (łącznie ze schematami) Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. P.S. Adaptera na razie nie zamawiaj... bo jeżeli to problem z konwersją PAL/NTSC w samym urządzeniu koszty instalacji wzrosną o cenę konwertera (czyli kolejne ~ 200zł, z resztą jak już będę pewny o co chodzi to umieszczę info na forum), a to już będzie się trochę mijać z celem (patrząc na koszty całości) Ostatnio edytowane przez Czarny71 ; 23-04-2014 o 16:08 |
|
|
|
|
|
|
#274 |
|
|
Jasne hehehe 0,7 do jarek.123Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
W takim razie czekam na całość z niecierpliwością. Pozdrawiam wysłane z galaktycznego gada... |
|
|
|
|
|
#275 | |
|
ford::professional
![]() Imię: Robert
Model: Mdo MK3,4,5; Focus MK3
Silnik: 2.0TDCi; 1,4Pb
Rocznik: 2006; 2009
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#276 |
|
ford::beginner
![]() Zarejestrowany: 06-04-2014
Model: Galaxy
Silnik: 2.0 TDCI
Rocznik: 2009
|
Ja wcześniej dzwoniłem do tych gości z Mari i pytałem właśnie o pracę w systemie NTSC. Połączyli mnie z tym całym monterem co zakłada to w autach i powiedział mi, że tryb NTSC urządzenie wybiera sobie samo, po prostu takie "mądre jest" Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum..
Czyli znaczy, że trzeba jeszcze ręcznie coś przestawiać na tryb NTSC? |
|
|
|
|
|
#277 |
|
|
Po kilku włączeniach i wyłączeniach adaptera obraz z kamery zrobił się biało-czarny - musiałem ręcznie ustawić NTSC.
|
|
|
|
|
|
#278 |
|
|
Czyli wniosek z tego taki jest że to nowe mari da się z powodzeniem podłączyć do Denso?
|
|
|
|
|
#279 |
|
|
Da się podłączyć pod DENSO, tylko jakość obrazu z Navi DVD jest nadwyraz niezadowalająca.
|
|
|
|
|
|
#280 |
|
|
No to odpada. Poczekam w takim razie aż wykombinujemy lepszy moduł lub kompatybilność tego Mari
|
|
|
![]() |
|
|
|