![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#2811 | |
|
FCP member
![]() Imię: Jarek
Model: C-Max 2016 Titanium
Silnik: 1.5 EcoBoost
Rocznik: 2016
|
Nie pisałem, że panelu nie ma Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
To faktycznie pozostaje palcowanie po ekranie. @[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] : Cytat:
Czy z komunikatami z Automapy nie macie problemów? Ja mam ciszę w Sync2. Teraz oczywiście i Yanosik i AM mówią przez telefon, ale przez Synca nie udało mi się ustawić. |
|
|
|
|
|
|
#2812 | |
|
ford::average
![]() Imię: Wojtek
Model: Mondeo MK5 Titanium
Silnik: 1.5 EB 160KM AT
Rocznik: 03.2016
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#2813 |
|
FCP member
|
Dostałem w gratisie ściereczkę do Sync'a od ASO z logo FORDa Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Wysłane z mojego MI 3W przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
|
#2814 | |
|
ford::advanced
![]() Imię: Marcin
Model: Mondeo MK5 Kombi Titanium X/Fiesta Mk7
Silnik: 1,5 EB/1.25
Rocznik: 2016/2009
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#2815 | |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 10-12-2015
Model: Fiesta VII
Silnik: 1.0 100KM EcoBoost
Rocznik: 2018
|
Cytat:
Fakt, że film zdecydowanie nie wyglada na sponsorowany, to chyba ciutkę przesadza w piętnowaniu tego auta. Samo vignale wydaje mi sie bardziej podpompowane chromami i marketingiem niż faktycznymi ulepszeniami, samo mk5 uważam ze jest rewelacyjne, ale emblemat i dodatki vignale nic mu w fajności nie pomagają. W mojej opinii wręcz szkodzą. Kiedys Marek robił przyzwoite materiały, od jakiegoś czasu wkurza mnie ta dziwna nowa maniera i ten filmik to potwierdza, nawet jeśli z kilkoma jego spostrzeżeniami się zgadzam... to całokształt mnie odpycha. Wolę posłuchać Zachara. |
|
|
|
|
|
|
#2816 |
|
FCP member
|
@[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]
ja nic nawet nie wspominałem i sami od siebie dali mi taką ściereczkę do Sync'a:
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. oraz taki brelok: Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Dodatkowo grati dostałem: szampana (właściwie to całkiem dobre wino musujące Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ), chlapacze na przód i tył oraz dwa uchwyty na rowery - symbol 1 233 833. |
|
|
|
|
|
#2817 | |
|
|
Cytat:
Generalnie jego filmy widzę tak : Takie mam dziś auto. Trochę Wam go pokażę , ale nie wszystko, bo możecie sobie pojechać do salonu i obejrzeć go sami. W ramach testu powiem Wam co o tym aucie myślę,i w sumie tyle, bo co mam jeszcze testować. A generalnie to najbardziej lubię marki premium a reszta jest cienka. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Zachar faktycznie testuje te samochody od A do Z |
|
|
|
|
#2818 | |
|
ford::beginner
![]() Zarejestrowany: 02-10-2009
Model: Mondeo/Custom
Silnik: 1.5 EB AT/2.2 TDCI
Rocznik: 2015/2014
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#2819 | |
|
ford::advanced
![]() Imię: Marcin
Model: Mondeo MK5 Kombi Titanium X/Fiesta Mk7
Silnik: 1,5 EB/1.25
Rocznik: 2016/2009
|
Jak chcecie zobaczyć fajne testy aut, to polecam kanał na YT Saturday Car Fiver. Mateusz robi świetne testy. Trochę Go zareklamowałem, ale zasługuje na to Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Bump: Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#2820 |
|
ford::beginner
![]() Imię: Jacek
Model: Mondeo
Silnik: TDCI 180KM PowerShift
|
Bardzo się cieszę, że wybrałem mk5. Musi być to auto pozbawione większych wad skoro ściereczka z irchy (albo z irhy) i brelok od mustanga dominuje na forumGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Na forum np Mazdy dyskusja na całego jak rozebrać auto by powtykac masę wygluszajaca. Na vw dyskusja gdzie najtaniej kupić olej silnikowy w hurcie. .. A tymczasem na forum mk5 - cisza, nuda wręcz. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|