Forum Ford Club Polska

Sprawdzanie Numeru VIN

Wróć   Forum Ford Club Polska > Forum Ogólne > Ford Garage > Sprzęt Audio/CB/GPS
Rejestracja FAQ Kalendarz Dzisiejsze posty Szukaj

Dołącz teraz!
Zapraszamy do rejestracji!
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum!

Odpowiedz

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Stary 28-01-2019, 22:56   #281
totek2
FCP member

Model: Mondeo MK5 ST Line X AWD
Silnik: 2.0 180KM-> ~205
Rocznik: 2018
Domyślnie Odp: SYNC2 z Polskim lektorem :)

ja używam huawei p10 i ładuje się normalnie przy używaniu mirrorlinka. zrobiłem dwie trasy po 600km i nie miałem problemu, telefon po każdej trasie naładowany do pełna.

Stary 29-01-2019, 20:51   #282
Focuss-F1
ford::average

Imię: Jan
Model: Mondeo MK5 1.5EB 203KM Titanium
Silnik: 1,5
Rocznik: 2016

Tak krzaczasty programik lubi zjesc baterie po nawigacji

Wysłane z mojego SM-A310F przy użyciu Tapatalka
Focuss-F1 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 31-01-2019, 17:43   #283
b3zel

Model: Ford Focus Titanium
Silnik: 1,5 Ecoboost

Dzień dobry wszystkim Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Chciałbym opowiedzieć swoją historię pod tytułem " problematyczny mirrorlink" od kolegi z Rosji za pośrednictwem Pana Tediego. Na początku wahałem się czy w ogóle kupić wersję z "oficjalnego" źródła czy od kolegów którzy obeszli ten sposób.
Wersja oficjalna kosztuje 370zł a to tylko za mirrorlink a u kolegów za jakieś 500zł(mirrorlink + navitel + videoplayer). Byłem przekonany że podjadę do kolegi z forum u którego już zmieniałem soft z 150 na 182, bardzo przyjemnie wspominam ten moment, pozdrawiam Pana Leszcza Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. W pewnym momencie czytam forum, ktoś z tutejszych kolegów kupił za pośrednictwem Pana Tediego omawianą aplikację i nadszedł mnie w tej samej chwili ipmuls a co tam będę jeździł i kupował z nieoficjalnych źródeł gdzie trzeba wyjmować, przekładać i niewiadomo co jeszcze robić. Skontaktowałem się z Panem Tedim to była bodajże niedziela, Tedi podał mi wtedy na jaki adres paypal trzeba wysłać pieniądze. Tego samego dnia wysłałem akceptowaną sumę pieniędzy. Na drugi dzień dostałem link do pobrania oraz instrukcję instalacji aplikacji. Byłem zachwycony że tak szybko, pobrałem wrzuciłem na pendrive poszedłem instalować i nie działa, no nic spróbowałem drugi raz, trzeci czwarty i dalej nie działa. W tym momencie się trochę zdenerwowałem. Zgłosiłem się do Tediego, podpowiedział mi jeszcze kilka sposobów z którymi jeszcze raz spróbowałem ale dalej nie działało.
Tedi zapewniał mnie że Rosjanin robi te mody od ponad 2 lat i nie było z tym nigdy problemów, no kurde mówię mam niedziałający prawidłowo sync czy co. Kolejnego dnia Tedi zgłosił sprawę dla Rosjanina a ja dalej próbowałem jakoś to zainstalować na różne sposoby. Zmieniałem nawet pendrive na inny, formatowałem w różnych formatach plików fat32, extfat ale dalej nic się nie instalowało. W końcu byłem już pewny że nic się nie da zrobić, bo zrobiłem wszystko co mogłem. Dnia następnego po pracy kupiłem nowego pendriva bo te dwa na których testowałem miały 32gb mówię może sync2 nie obsługuję tego czy jak, już nie byłem niczego pewny. Po zakupie pendriva poszedłem do domu patrzę przyszła wiadomość od Tediego z nowym linkiem do pobrania. Wrzuciłem nowego moda na nowego pendriva i poszedłem do auta i za pierwszym razem zadziałało, wyświetliło mi się niebieskie logo forda i był restart, wtedy to logo mi się w ogóle nie wyświetlało. Wyjąłem pendriva, zmieniłem nazwę chwila niepewności i po 10sek. odpaliła się instalacja tak się ucieszyłem jak dziecko z lizaka Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Tyle co ja się do tego samochodu nabiegałem to chyba nikt i nigdzie tak się nie nabiegał Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Najlepsze jest to że nadal nie wiem co było problemem czy moje dwa pendrivy były niekompatybilne czy kolega z Rosji coś pochrzanił.
Ważne jest to że działa i mam poprawiony humor Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Chciałbym serdecznie Panu Panie Tadeuszu podziękować za wsparcie i wstawienie się za mną u Rosjanina, jestem Panu winny i to dużo. Nie pobiera Pan pieniędzy za to a pomaga jak może. Panie Tadeuszu jeszcze raz serdecznie dziękuje. Na pewno drugi by olał sprawę powiedział że ja tylko pośrednicze i koniec. Ja ze swojej strony przelewam skromną sumę dla Pana za uczciwość i poświęcony czas. Zbliża mi się OC/AC do wykupienia Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Dziękuje
Chciałbym zainteresować także inne osoby, jeśli ktoś się waha jeszcze z kupnem, polecam Pana Tadeusza.
b3zel jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 31-01-2019, 18:50   #284
b3zel

Cytat:
Napisał Focuss-F1 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
2. Nie ma opcji szybkiego przełączania (chyba że ja nie znalazłem) między sync2 a mirrorlink w celu np. zaminy wentylacji, żródła audio.... tylko trzeba wyjść i jeszcze raz się łączyć od nowa.
u mnie działa przycisk "SOUND" do szybkiego przęłączania, źródło audio zmieniam "SOURCE"

Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

a pytanko można zmienić język w tym easyconnected, chiński jakoś mi nie leży Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ?

Ostatnio edytowane przez b3zel ; 31-01-2019 o 18:54
Stary 31-01-2019, 19:30   #285
leszcz
FCP member

Imię: Tomi
Model: FUSION 4x4
Silnik: 2.0EB
Rocznik: 2020

Cytat:
Napisał b3zel Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Najlepsze jest to że nadal nie wiem co było problemem czy moje dwa pendrivy były niekompatybilne czy kolega z Rosji coś pochrzanił.
a ja wiem . Zły instalator . Nie raz się tak zdarzało .
pozdrawiam również Ciebie @[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

A Ty masz tą wersje EasyConnect ?
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez leszcz ; 31-01-2019 o 20:35
leszcz jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 31-01-2019, 23:14   #286
tedi_k
FCP member

Imię: Tadeusz
Model: Mitsubishi Outlander PHEV, C-max Energi (USA) PHEV
Silnik: 2.4 PB, 2.0 PB wolnossące cykl Atkinsona - hybryda plug-in
Rocznik: 2019, 2016

Cytat:
Napisał b3zel Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Chciałbym serdecznie Panu Panie Tadeuszu podziękować za wsparcie i wstawienie się za mną u Rosjanina....
Proszę bardzo. Dla mnie to standardowe zachowanie - jak coś komuś obiecałem ("otrzyma Pan pakiet...") to to dotrzymuję.
Dziękuję za dobre słowo.

Cytat:
...Ja ze swojej strony przelewam skromną sumę dla Pana za uczciwość i poświęcony czas.....
Za dobre chęci szczerze dziękuję. Proszę tego źle nie odebrać - pieniądze już zwróciłem poprzez PayPal.
Jak oczekuję za jakieś moje aktywności wynagrodzenia - to nie mam z tym problemu by to wyraźnie zaznaczyć i wskazać kwotę. Jeśli coś robię bez podania ceny - to po prostu wystarczy "dziękuję!". Tak to pozostawmy i mam nadzieję, że ten "mirrorlink z problemami" będzie chociaż dobrze służył...
Stary 31-01-2019, 23:18   #287
leszcz
FCP member

Cytat:
u mnie działa przycisk "SOUND" do szybkiego przęłączania, źródło audio zmieniam "SOURCE"
no i dobra wiadomość Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Stary 31-01-2019, 23:27   #288
tedi_k
FCP member

Imię: Tadeusz
Model: Mitsubishi Outlander PHEV, C-max Energi (USA) PHEV
Silnik: 2.4 PB, 2.0 PB wolnossące cykl Atkinsona - hybryda plug-in
Rocznik: 2019, 2016

Cytat:
...można zmienić język w tym easyconnected, chiński jakoś mi nie leży Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ?
Temat zapuszczony u Rosyjskiego kolegi, ale z nim też są znaczne problemy w uzyskaniu zadowalającej reakcji... Jest to o tyle zrozumiałe, że spora część odbiorców jego roboty płaci kasę w różne miejsca - tylko nie do niego... Toteż jego determinacja by produkt był coraz lepszy jest taka sobie...
Trochę go jeszcze pomęczę i zobaczymy co życie przyniesie...
Stary 01-02-2019, 15:47   #289
b3zel

Cytat:
Napisał leszcz Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A Ty masz tą wersje EasyConnect ?
tak chyba to samo w jakiejś zakładce widzę cyferki 4.4.32, może to wersja Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Muszę przyznać że sync2 nie wyrabia z płynnością na lustrze w youtube, wszystko jest odtwarzane na telefonie, a sync2 ma problem aby to w ogóle płynnie wyświetlić. Trochę klatkuje niestety, ale tak ogólnie jest OK może kiedyś zmienie na sync3 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]
Stary 01-02-2019, 16:07   #290
leszcz
FCP member

Cytat:
tak chyba to samo
nie . My mamy inną wersję . Po części zrobiona na Angielski jak widać
Odpowiedz

Zasady postowania